metalshow

O nouă vedetă internațională ajunge în AFI Cotroceni! Vino să-l vezi pe Sam Popat, DJ Rezident Buddha Bar Paris, cum mixează la inaugurarea terasei illy CAFFÈ!

A mixat în fața a zeci de staruri internaționale, iar acum vine să facă atmosferă în cel mai mare mall din România. Sam Popat, DJ Rezident Buddha Bar Paris, este invitat special la inaugurarea primei terase illy CAFFÈ din București, odată cu aniversarea unui an de la deschiderea illy CAFFÈ în România.

Pe 26 și 27 iulie, începând de la ora 17:00, clienții illy CAFFÈ vor avea ocazia să asculte piesele care l-au făcut celebru la nivel international. Cel care a mixat în fața a zeci de staruri precum U2, Black Eyed Peas, Lionel Ritchie, Oliver Stone și Julian Lennon vă face să vă simțiți ca niște vedete, aducând la illy CAFFÈ atmosfera cluburilor exclusiviste în care a făcut show de-a lungul carierei. La AFI Cotroceni, faci shopping și te relaxezi printre vedete de talie internațională și decoruri de film.

De la concertul din fața fortăreței Kalemegdan din Belgrad, unde a cântat alături de 250 de muzicieni ai Filarmonicii și cântăreți de balkan-fusion, până la show-uri în mall-uri sau cluburi exclusiviste din întreaga lume, Sam Popat, DJ Rezident Buddha Bar Paris, continuă să-și extindă repertoriul muzical aducând un plus de diversitate în fiecare set.

Sam Popat, ILLY Caffe in AFI Cotroceni

Sam Popat este recunoscut la nivel internațional ca fiind forța creatoare din spatele compilațiilor Buddha Bar, iar semnătura sa artistică reprezintă mixul dintre sound-urile ethno house și fusion, un nou gen muzical.

Sam Popat a semnat, de-a lungul timpului, zece compilații Buddha Bar, cel mai recent album fiind lansat chiar în primăvara acestui an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *