free download 78 travel guides written by experts

O noua vecina, care ascunde multe secrete, aduce si mai mult mister

in noul sezon al serialului “Neveste disperate”

Sezonul 6 va avea premiera la Diva Universal luni, 3 martie, la ora 20:00

În cel de al șaselea sezon al serialului Neveste disperate, o nouă familie se mută pe Wisteria Lane. O dată cu sosirea noilor vecini – familia Bolen – apar și mai multe secrete în cartierul deasupra căruia planează, deja, o mulțime de mistere. Sezonul 6 al seriei Neveste disperate va avea premiera la Diva Universal luni, 3 martie, la ora 20:00, iar episoadele vor fi difuzate de luni până vineri, la 20:00.

Angie Bolen (Drea de Matteo) și soțul ei, Nick (Jeffrey Nordling), s-au mutat în casa perfectă, din cartierul perfect, împreună cu fiul lor, Danny (Beau Mirchoff). Dar după ce Angie dezvăluie câteva cicatrici înfiorătoare pe spate, ne dăm seama că familia Bolen are un trecut întunecat. Angie nu este, însă, singura care pune lucrurile pe jar: şi Danny, fiul lor, are un trecut sordid.

Acum, că Edie a dispărut din peisaj şi în cartier s-a mutat o nouă „nevastă disperată”, căsătoria lui Mike (James Denton) cu Susan (Teri Hatcher) este doar unul dintre momentele scandaloase din Wisteria Lane. În prima jumătate a sezonului 6, Julie (Andrea Bowen) este strangulată de un necunoscut; problemele pe care le are cu soţul ei, Orson Hodge (Kyle MacLachlan), o fac pe Bree (Marcia Cross) să continue aventura cu Karl Mayer (Richard Burgi), dar iubirea lor se termină tragic când un avion închiriat de Karl se prăbuşeşte, iar cei doi sunt răniţi în accident, alături de Orson; Gabrielle (Eva Longoria) primeşte custodia răsfăţatei nepoate a lui Carlos, adolescenta Ana Solis (Maiara Walsh), este nevoită să îi asigure Juanitei (Madison De La Garza) o educaţie la domiciliu şi ajută noua familie din cartier; Lynette (Felicity Huffman) este însărcinată în trei luni cu gemeni şi îşi dă seama că va avea 60 de ani când vor absolvi liceul; înnebunită că l-a pierdut pe Mike, Katherine (Dana Delany) este depresivă şi visează la răzbunare, având ulterior o cădere nervoasă.

În a doua jumătate a acestui sezon, Mike şi Susan Delfino au probleme financiare, iar Katherine se îndrăgosteşte de cineva neaşteptat. Lynette se împrieteneşte cu un personaj a cărui reputaţie este una de temut, Bree şi fiul pe care Rex l-a avut înainte de a o cunoaşte intră în conflict, iar misterul familiei Bolen este rezolvat.

Serialul de succes Neveste disperate – o comedie neagră despre varianta contemporană a sintagmei “fericiți până la adânci bătrâneți” – ne arată faptul că viețile secrete ale unor femei casnice dintr-o suburbie nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi. În primul sezon, am văzut cum Mary Alice Young (Brenda Strong), în casa ei fără cusur, din cartierul ideal, alege să își încheie socotelile cu această lume. Acum, ea ne povestește ce se întâmplă în viețile fostei sale familii, ale prietenilor și ale vecinilor.

Din distrubuția serialului fac parte: Teri Hatcher (care o interpretează pe Susan Mayer), Felicity Huffman (ea este Lynette Scavo), Marcia Cross (Bree Hodge), Eva Longoria (Gabrielle Solis), Ricardo Antonio Chavira (Carlos Solis), Doug Savant (Tom Scavo), Kyle MacLachlan (Orson Hodge), Dana Delany (Katherine Mayfair), Drea de Matteo (Angie Bolen), Maiara Walsh (Ana Solis), Brenda Strong (Mary Alice Young), James Denton (Mike Delfino), Andrea Bowen (Julie Mayer), Kathryn Joosten (Mrs. McCluskey), Jeffrey Nordling (Nick Bolen), Beau Mirchoff (Danny Bolen), Charlie Carver (Porter Scavo), Joshua Logan Moore (Parker Scavo), Kendall Applegate (Penny Scavo), Madison de la Garza (Juanita) și Mason Vale Cotton (MJ Delfino).

Nu uitați: Neveste disperate, sezonul 6, începe, în premieră la Diva Universal, luni, 3 martie, la ora 20.00. Episoadele vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 20:00.

Bucuresti, 12.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *