free download 78 travel guides written by experts

O nouă surpriză la TV Paprika

PRODUCȚIE LOCALĂ- PREMIERĂ

La piață cu Antonio Passarelli
Antonio On The Market (10x30min)
Premiera: 18 Septembrie, la ora 21:30

Scopul principal al serialului este ca toată lumea să prindă gustul cumpărăturilor la piață. Am cutreierat multe piețe, am discutat cu producători și vânzători și peste tot am descoperit comori. Iar din ingredientele procurate, Antonio Passarelli va pregăti în fiecare episod, în bucătăria TV Paprika, câteva feluri de mâncare delicioase și interesante. Desigur, alături de rețetele excelente vor fi prezentate și de această dată idei și trucuri utile atât pentru cumpărătorii începători, cât și pentru cei experimentați.

Antonio Passarelli

TV Paprika face parte din portofoliul AMC Networks International şi este sigurul canal TV dedicat gastronomiei din regiune, care împărtăşeşte telespectatorilor bucuria de a găti, de a mânca şi de a trăi bine. Cei mai faimoşi bucătari din întreaga lume – Jamie Oliver, Gordon Ramsey şi Nigella Lawson îşi demonstrează măiestria la TV Paprika. Prin intermediul acestor programe, prindem gustul bucătăriilor europene gurmet, a celei tradiţionale româneşti, dar şi a mâncărurilor exotice din întreaga lume.

Astfel, telespectatorii TV Paprika au parte de idei practice, trucuri din bucătărie şi ajung să recunoască alte culturi şi gastronomia lor.

In România activităţile de marketing si distribuţia canalelor AMC Neworks sunt efectuate de Tematic Cable SRL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *