Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

O noua statie de lucru de la Dell

Dell Precision™ 390 le oferă clienţilor Dell din zona EMEA o experienţă superioară de utilizare

Dell a anunţat astăzi extinderea gamei Precision de staţii de lucru desktop disponibilă în zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa), prin lansarea modelului Precision 390  – un sistem conceput pentru a impune noi standarde în ceea ce priveşte raportul performanţă-scalabilitate-preţ şi pentru a permite rularea de aplicaţii foarte solicitante.

Dell Precision 390 încorporează cel mai recent motor grafic OpenGL, pentru lucrul cu imagini de rezoluţie mare. Sistemul include, de asemenea, procesoare dual-core Core™ 2 Duo şi Core™ 2 Extreme de la Intel®, care permit o creştere semnificativă de performanţă la rularea de aplicaţii precum cele destinate  divertismentului 3D sau cele pentru proiectare 3D în domeniul ingineriei. Datorită unei microarhitecturi noi, mai eficiente, Precision 390 poate oferi creşteri de performanţă1 de până la 63% în ceea ce priveşte rezultatele generale ale sistemului, de până la 56% în ceea ce priveşte funcţionarea aplicaţiilor pe sistem şi de până la 88% în ceea ce priveşte rezultatele motorului grafic în cazul editării video, al lucrului cu animaţii şi al design-ului asistat de calculator (CAD).

Staţia de lucru Dell Precision 390 încorporează, de asemenea, o carcasă optimizată, care oferă un grad crescut de flexibilitate la implementarea/reimplementarea sistemului în mediul de lucru al clientului. Utilizatorii pot, de exemplu, să treacă foarte uşor de la o configuraţie turn la una desktop. Iar carcasa sistemului poate fi montată în rack, ceea ce o face ideală pentru reţelele de staţii de lucru. Datorită dimensiunilor mai mari ale fantelor de ventilaţie din panoul frontal al carcasei, precum şi datorită noului senzor termic, care reacţionează în timp real, circulaţia aerului este optimizată, iar temperatura sistemului este gestionată mai eficient. Noul senzor termic contribuie, de asemenea, la îmbunătăţirea performanţei ventilatorului, rezultatul fiind o creştere medie de 20% a silenţiozităţii, pentru modul de aşteptare.

Lansarea Dell Precision 390 continuă strategia Dell pentru dezvoltarea de produse cu un raport excelent calitate-preţ. Noul model completează astfel gama staţiilor de lucru desktop Precision 690 şi Precision 490, lansate recent.

„Cu Dell Precision 690 şi Dell Precision 490, Dell a ridicat standardele de performanţă şi scalabilitate pentru staţiile de lucru profesionale conforme cu standardele industriei”, a declarat Eric Greffier, Director Corporate Clients Products, Dell EMEA. „Dell Precision 390 a fost creat pentru veni în completarea gamei Dell de sisteme desktop – modelul îmbină performanţa şi scalabilitatea de top cu un raport incomparabil calitate-preţ, deţinând, în acelaşi timp, certificări imbatabile pentru aplicaţiile destinate staţiilor de lucru."

Utilizatorii de sisteme Dell Precision pot beneficia, de asemenea, de avantaje în plus la capitolele eficienţă şi personalizare, datorită noilor servicii de configurare oferite de Dell – Advanced Configuration Services. La achiziţionare, clienţii pot modifica şi personaliza configuraţiile şi sistemul de operare standard al computerului comandat. 

Caracteristici principale Dell Precision 390: 

Procesoare noi, dual-core, din gamele Core™ 2 Duo şi Core™ 2 Extreme de la Intel®
Scalabilitate – de la procesor single core de 800 MHz la procesor dual-core de 1,066 MHz şi de la cache L2 de 2MB la cache L2 de 4MB
Hard drive-uri diverse SAGA şi SAS, de până la 750GB2, cu funcţionalitate RAID; sistemul este configurabil pentru un număr de până la patru hard drive-uri, configuraţia RAID fiind posibilă pentru cel puţin două drive-uri
Scalabilitate de memorie de până la 8 GB3
Tehnologie grafică NVIDIA® şi ATI, pentru performanţe grafice superioare
Carcasă convertibilă inovatoare, care oferă fiabilitate crescută, acces facil la sistem, ventilare şi silenţiozitate superioare


Bucuresti, 27.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *