metalshow

O noua specie in serviciile digitale din Romania – consultanta personalizats și echipe fluide

Simplexity propune un nou concept de comunicare și servicii de creație digitală în România. Proiectul antreprenorial este la granița între agenție și profesioniști independenți în web design, programare și relații publice.

Clienții companiilor pot alege servicii de web development, branding, creație grafică, producție multimedia și alte produse conexe, livrate de obicei de agențiile digitale, apelând însă la un consultant personal în comunicare online și offline. La Simplexity, consultantul oferă client service și project management, asamblând echipa ideală pentru nevoile fiecărui client în parte, dintr-o gamă de freelanceri atent selectați.

„Am creat Simplexity pentru că ceea ce știam eu să ofer mai bine era acel client service dedicat și irepetabil, de la o companie la alta. Oamenii au încredere în alți oameni, iar plus valoarea vine mai ales din consultanța personală mai degrabă decât din servicii standardizate. Așa că am adunat în jurul conceptului profesioniști motivați exclusiv de calitatea rezultatului final.” Mădălina Săvulescu, specialist în relații publice și creatorul Simplexity.

În cele 9 luni de la lansarea Simplexity pe piață, portofoliul a cuprins deja companii multinaționale, agenții de PR în căutarea suportului digital în tacticile de promovare, clienți internaționali și actori profesioniști.

Experiența de peste 13 ani în jurnalism, relații publice, social media și advertising din spatele Simplexity stă la baza dezvoltării unor campanii integrate și realizarea de amprente digitale în cel mai dinamic și versatil mediu al momentului – spațiul virtual.

entru mai multe informații vizitați www.simplexity.ro.

Bucuresti, 15.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *