free download 78 travel guides written by experts

O noua sansa pentru concurentele eliminate

Dupa 11 saptamani in care aspirantele la titlul de “Cea mai stilata femeie din Romania” au demonstrat juratilor ca au stil si ca merita sa ramana in concurs, cu fiecare Gala eliminatorie saptamanala fiind tot mai aproape de marele premiu pus la bataie, fetele, dar si telespectatorii vor avea parte de o surpriza uriasa.

Echipa emisiunii “Bravo, ai stil!” a decis sa le mai acorde o sansa celor eliminate din concurs. Incepand de astazi, fostele competitoare vor reintra treptat in emisiune. Larisa Si Daniela sunt primele concurente care vor reveni pe platoul de la “Bravo, ai stil!”, pentru a demonstra ca au invatat din greseli si ca nu-si vor dezamagi sustinatorii si nici pe jurati.

Pe parcursul intregii saptamani le veti revedea pe toate fostele concurente ce au fost eliminate pana acum din concurs.

Selectia fostelor concurente este riguroasa si se va desfasura in doua etape: pe parcursul acestei “saptamani de foc” fetele vor incerca sa demonstreze ca merita sa faca iar parte din competitie si vor primi calificative din partea juratilor. Doar cele care vor primi “Bravo, ai stil!” din partea a cel putin doi jurati se vor califica in etapa urmatoare. Abia in Gala din acest weekend se va stabili de catre jurati care dintre acestea vor reintra in concurs cu drepturi depline.

Nu ratati o competitie acerba in show-ul “Bravo, ai stil!” unde gusturile se disputa, de luni pana vineri, de la ora 17:00, si in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *