Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

O noua promotie de la HP

Publicis Romania continua parteneriatul de succes cu HP cu o noua campanie 100% creata in Romania.

Campania “Scoate-l din afacere”, promoveaza multifunctionalele HP care sunt foarte usor de folosit si cu care obtii rezultate remarcabile. De aici si scopul campaniei, si anume acela de a informa orice consumator ca se poate apropia mult mai usor de profesionalism in ceea ce priveste obtinerea fotografiilor de calitate.

Oriunde vedeti sloganul “Scoate-l din afacere” intrati si sigur veti pleca zambind nu numai cu o multifunctionala necesara crearii unor fotografii exceptionale, ci si cu “ustensilele” pentru obtinerea acestor fotografii: un pachet foto HP original pentru 100 de fotografii 10 x 15, si, in plus, cu un album in care va veti putea pastra pozele cu cei dragi.

Numai in perioada 29 mai 2006 – 23 iunie a.c. pentru orice multifunctionala HP PSC 1610 AiO, HP Photosmart 2575 AiO, HP Photosmart 3210 AiO, HP Photosmart 3310 AiO, HP OfficeJet 6210 AiO, HP OfficeJet 6310 si HP OfficeJet 7210/7310/7410 AiO, primiti pe loc fara tragere la sorti un pachet foto HP pentru 100 de poze 10 x 15 si un album foto. Vara asta, fa-ti propriile amintiri numai cu HP!

“In construirea campaniei “Scoate-l din afacere” am dorit sa facem o promisiune catre consumatorul obisnuit, care va descoperi ca multifunctionalele HP va pot ajuta sa va creati la o calitate ireprosabila  poze cu cele mai palcute amintiri si nu numai. Trebuie doar sa le incercati si veti fi uimit de calitatea si versatilitatea acestor echipamente multifunctionale”, a declarat Bogdan Voina, Account Executive la Publicis Romania.

Echipa HP Romania: Radu Negoescu – Consumer Category Manager, Delia Serban – Trade Marketing & Retail Account Manager, Roxana Toma – coordonator HP INteractive Center

Din partea Publicis Romania: Loredana Popasav – Group Account Director, Oana Dinu – Senior Account Executive, Bogdan Voina – Account Executive, Dan Frinculescu – copywriter, Raluca Bararu – Art Director, Catalin Alexandriuc – director productie, Vicentiu Neacsu – Senior Media Planner Optimedia si Marius Tocu – Media Planner Optimedia.

Grupul Publicis ocupa locul 3 in Europa in industria de publicitate, la nivel mondial fiind al patrulea mare grup de comunicare din lume. Grupul este prezent in 196 de orase din 104 tari si are in acest moment un numar de peste 36.000 de angajati.

Bucuresti, 29.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *