free download 78 travel guides written by experts

O noua promotie Bergenbier

O noua promotie Bergenbier si un nou spot realizat de Leo Burnett

O noua campanie Bergenbier realizata de Leo Burnett continua sa construiasca noua identitate a acestei marci, puternic sustinuta de sloganul " Prietenii stiu de ce".

In perioada 21 iunie-21 august 2005 Bergenbier va desfasura o promotie nationala pentru Bergenbier Q-Pack cu premii constand in gratare de buzunar si bere.

Campania cuprinde, pe langa spotul TV „Vaca" difuzat din 29 iunie pe posturile de televiziune: Pro TV, Antena 1, TVR 1, TVR 2, Prima TV, MTV Ro, TV Sport, print, radio si alte materiale de promovare la punctele de vanzare.

Despre modul in care s-a realiza spotul, explica Carmen Călugăreanu-Deputy Creative Director: Spotul "Vaca" este inca o punere in scena a unui adevar masculin: barbatilor nu le place sa care sau cara doar strictul necesar. Cand urca pe munte barbatii- au asupra lor doar Q-Pack-ul de Bergenbier, care este mai usor decat sticla de Bergenbier. De restul, adica de mancare, se ocupa la fata locului. La pregatirea ei ajuta Bergenbier: sub capacul Q-Pack-ului de Bergenbier-2l-se poate castiga instant un gratar de buzunar.

Spotul „Vaca” a fost produs de Multimedia Est si regizat de Bogdan Naumovici.

Din partea Leo Burnett s-au implicat in desfasurarea proiectului: Bogdan Naumovici-Creative Director; Carmen Călugăreanu – Deputy Creative Director; Roxana Dumitru – New Business Director; Alina Floroian – Brand Communication Supervisor; Irina Revnic – Brand Communication Executive; Alexandru Icodin – Art Director; Irina Burlan – Copywriter; Laura Georgescu-Baron – A/V Production Director.

Din partea Interbrew Romania: au contribuit la realizarea proiectului: Mihai Ghyka – Marketing Director, Stefan Teodorescu – Senior Brand Manager Bergenbier si Bogdan Lefter – Marketing assistant.

Leo Burnett Romania se pozitioneaza ca agentia cu cele mai bune servicii de strategie si

creatie din Romania. Leo Burnett Romania este detinatoarea titlului de Agentie a Anului in ultimii 3 ani si prima agentie romaneasca finalista la Cannes.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *