free download 78 travel guides written by experts

O noua premiera la The Money Channel: Antreprenor

Postul de televiziune de business The Money Channel lanseaza joi, 2 octombrie, “Antreprenor”, o emisiune ce isi propune sa comunice si sa sustina spiritul antreprenorial autohton, oferind informatii utile si exemple relevante celor care au afaceri pe cont propriu sau care doresc sa inceapa propria afacere. “Antreprenor” este realizata si prezentata de Daniel Apostol si se va difuza in fiecare zi de joi, de la 19.30 la 20.00, in continuarea emisiunii Market Briefing.

Emisiunea este parte a primului proiect integrat dedicat unei anumite categorii de public. Proiectul “Antreprenor” este sustinut  de asemenea, si de cotidianul Business Standard printr-o sectiune dedicata antreprenoriatului si publicata in fiecare zi de luni, precum si online, pe site-ul www.standard.ro/antreprenor. De altfel, noua productie The Money Channel o va avea, in calitate de invitat permanent, pe Mihaela Balea, editor coordonator al sectiunii cu acelasi nume a cotidianului Business Standard.

Antreprenor se adreseaza unui public tanar, educat, caracterizat de spirit intreprinzator, curaj si dinamism. Fie ca sunt profesionisti angajati ai marilor companii aflati pe punctul de a intra in afaceri pe cont propriu sau antreprenori de talie mica si medie, acestia vor gasi in emisiune informatii si exemple relevante pentru functionarea business-ului propriu. 

Structura emisiunii se bazeaza atat pe un continut concentrat pe ideea de utilitate – modele si solutii reale pentru probleme general valabile, avand ca teme surse de finantare, recrutarea si motivarea angajatilor, secretele planurilor de afaceri, extinderea companiei, oportunitati in diferite zone ale Romanei, solutii online pentru reducerea costurilor, dar se va concentra si asupra unui segment sau domeniu specific – analiza de piata corelata cu analiza de afaceri.

 “The Money Channel va invita sa intreprindem impreuna ceva: sa vedem cum stam cu spiritul antreprenorial” , spune Daniel Apostol, realizatorul emisiunii. “Impreuna cu colegii mei de la cotidianul Business Standard incepem de joi un nou demers, experimentat deja in paginile acestui ziar: ANTREPRENOR este sectiunea speciala pe care BUSINESS STANDARD o ofera in fiecare zi de luni. ANTREPRENOR este emisiunea speciala pe care v-o oferim impreuna in fiecare zi de joi, in continuare analizei pietelor si companiilor la Market Briefing. O continuare fireasca daca ne gandim ca n-ar exita companiile fara antreprenorii, fara ideile, fara viziunea si fara capitalul de pornire ale acestora. In fiecare editie vom avea un studiu de caz, un exemplu de cum poti sa reusesti sa te desprinzi inteligent din multimea angajatilor si sa te regasesti in clubul antrepenorilor. Vom avea si o discutie axata pe elemente de strategie, expunand probleme si identificand – impreuna cu invitatul editiei – solutii. Si vom avea si un grupaj al celor mai interesante noutati pe care ziarul Business Standard vi le ofera in paginile suplimentului Antreprenor”, a mai adaugat el.

Bucuresti, 01.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *