Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

O noua investitie in online-ul romanesc: CarsCup atrage prima finantare

din partea unui angel investor roman

– CarsCup este un joc gândit de George Lemnaru, antreprenor român cu 7 ani experiență în industria jocurilor online –

Green Horse Games, companie creatoare de jocuri online cu acționariat 100% românesc, a obținut o primă finanțare din partea investitorului român Mălin-Iulian Ștefănescu (General Manager EEU Software) pentru un procent de 11,5% din companie. Investiția are rolul de a susține compania lansată de George Lemnaru (CEO Green Horse Games) în a continua dezvoltarea de jocuri online pentru piața internațională.

CarsCup (www.carscup.com), cel mai recent joc realizat de compania Green Horse Games, este dedicat pasionaților de mașini din întreaga lume. Jocul oferă contextul unei competiții între cluburile auto, permițând membrilor acestora să colaboreze și totodată să concureze în curse virtuale.

Prin această investiție, Mălin Ștefanescu devine acționar minoritar cu 11,5% din companie. În continuare, acționarul majoritar al Green Horse Games rămâne George Lemnaru. Această primă investiție va susține îmbunătățirea conceptului CarsCup și dezvoltarea unui al doilea joc pentru următorul an. Suma investită nu este publică.

George Lemnaru, fondatorul Green Horse Games, a demarat primul său proiect antreprenorial în 2003 lansând NaturaPlant.ro, primul magazin online de produse naturiste din România. Începând cu 2007, s-a făcut remarcat în piața internațională de jocuri prin dezvoltarea unei companii de social gaming de succes, construind o comunitate de peste 4 milioane de utilizatori. În prezent, este acționar majoritar în cadrul Green Horse Games și CEO-ul companiei.

“Vrem să demonstrăm că și în România pot fi create companii de gaming puternice pentru comunitatea internațională. Susținerea financiară, precum și experiența de business a investitorului sunt cu siguranță elemente hotărâtoare în atingerea acestui scop”, a declarat George Lemnaru, CEO și Fondator Green Horse Games.

Mălin Ștefănescu are o experiență de 17 ani în industria de software. Pe lângă activitățile de angel investment, Mălin Ștefănescu deține EEU Software, o firma de dezvoltare de software ce derulează din anul 2000 proiecte importante în țări precum Statele Unite, Marea Britanie, Argentina, Belgia, Finlanda, Franța, Emiratele Arabe și Olanda. De asemenea, Mălin Ștefănescu este implicat în proiectul Red Umbrella, o agenție de advertising specializată în mediul online și instore.

“Văd în George și în echipa Green Horse Games mult entuziasm, experiența și dorința de a crea una dintre cele mai importante companii de gaming online din regiune. Consider, de asemenea, ca noua generație de antreprenori va da dovadă de mai multă creativitate în domeniul IT și, de aceea, voi continua să urmăresc atent industria online și să investesc în noi proiecte”, a spus Mălin Ștefănescu, General Manager EEU Software.

Infuzia de capital primită suține continua dezvoltare a companiei făcând trecerea la o noua etapă strategică. Tranzancția a fost realizată cu ajutorul casei de avocatura Biriș Goran, societate ce ocupă o poziție de top în clasamentul firmelor de avocatură din România şi care este recunoscută şi pentru activităţile şi realizările din mediul online românesc.

Pe viitor, Green Horse Games va cauta și alte etape de finanțare pentru a sustine continua expansiune a companiei. Pentru mai multe informații despre CarsCup și pentru a va înregistra în cadrul jocului, vizitați website-ul: www.carscup.com.

Despre Green Horse Games:
Green Horse Games este o companie creatoare de jocuri online. Dezvoltarea conceptului a început în septembrie 2012 și până în prezent a fost lansat CarsCup, joc online dedicat pasionaților de masini din toata lumea. Fondatorul Green Horse Games este George Lemnaru, antreprenor român cu 7 ani experiență în industria jocurilor online. Pentru mai multe informatii despre CarsCup si pentru a accesa jocul puteți vizita: www.carscup.com sau aplicația de Facebook: https://apps.facebook.com/carscup.

Despre Biriş Goran:
Biriş Goran este o firmă de avocatura locală solidă, cu standarde şi experienţă internaţionale, ce oferă consultanţă în toate ariile avocaturii de business. Practica Biriș Goran în domeniul Proprietăţii Intelectuale şi Tehnologiei Informaţiei folosește o abordare strategică şi integrată pentru a oferi clienţilor săi consultanţă completă, reunind toate ramurile dreptului care se aplică unei tranzacţii IT/online. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.birisgoran.ro.

Bucuresti, 12.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *