free download 78 travel guides written by experts

O noua intilnire „Psy for Kids”, la libraria Avant-Garde

Libraria Avant-Garde, alaturi de Pshycology Center, va invita simbata, 17 decembrie, incepind cu ora 17.00, la o noua intilnire PSY FOR KIDS. Tema acestei editii: Cum sa disciplinez fara sa ranesc.

Invitat permanent: Psihoterapeut dr. Diana Teodorescu.

In prima parte vom vorbi despre Disciplinarea copilului meu incepe cu mine

Vom aborda teme, precum:
– Cercul vicios al disciplinarii
– Asumarea conditiilor unei bune disciplinari in propria familie
– Managementul competentelor emotionale proprii
– Impactul si influenta stilului educativ al propriilor parinti asupra noastra.

Psih. dr. Diana Teodorescu este psihoterapeut specializat in terapii cognitiv comportamentale (programul de formare avansata in Terapie Cognitiv Comportamentala, coordonat de Albert Ellis Institute, SUA, Catedra de Psihologie Clinica si Psihoterapie, Universitatea Babes-Bolyai si Asociatia de Stiinte Cognitive din Romania), doctor in psihologie, cu teza de doctorat in domeniul relatiilor interpersonale, psiholog specialist in psihologie educationala, orientare scolara si vocationala, cu peste 10 ani experienta in evaluare psihologica, consiliere si terapie pentru copii si adolescenti, cadru didactic asociat la Departamentul de Pregatirea Personalului Didactic, formator in mai multe programe de formare continua a personalului didactic preuniversitar, trainer si coach in programe educationale de parenting.

Parteneri media: InOras.ro, Cronica de Iasi, NewsIasi.ro, AltIasi.ro, OradeIasi.ro, CulturainIasi.ro, Flacara Iasului, Iasul Universitar, Radio Iasi.

Bucuresti, 13.12.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *