free download 78 travel guides written by experts

O noua identitate semnata Brandient

Brandient a creat identitatea unui nou produs de tehnologie, MyStaff ™, o platforma de solutii informatice integrate, dedicate managementului resurselor umane, proprietate a grupului de firme specializate in tehnologie, detinut de omul de afaceri Eric Kish. Pentru MyStaff™, Brandient a lucrat identitatea verbala si vizuala, precum si comunicarea brandului prin toti vectorii acestuia, de la ambalaj la platforma de produs si publicitate. MyStaff ™ este un brand gandit si dezvoltat sa transmita inteligenta, inovatie, performanta si flexibilitate, toate in slujba servirii nevoilor complexe ale entitatilor corporatiste din lumea de azi. MyStaff ™ este un mix de solutii informatice modulare si complementare, destinat gestionarii activitatilor complexe de resurse umane, care inmagazineaza knowledge si inovatie locala de cea mai buna calita te, reusind sa propuna partenerilor de afaceri o oferta unica pe piata romaneasca de profil. Personalitatea brandului este una puternica, artificiala si rece, venind parca dintr-un alt univers, cu atat mai stranie cu cat utilizeaza simboluri vizuale metaforice organice.

"Inspirati de spiritul inovator al produsului, pentru MyStaff am ales cele mai neobisnuite solutii de design si productie: logo-ul sugereaza procesele si legaturile existente intr-o companie printr-o forma organica — ca un ciorchine de struguri, iar vocabularul vizual vede organizatia ca pe un organism viu;productia suportului de informare si vanzare marcheaza o premiera in Romania prin tiparul stohastic care combina pigmenti normali cu pigmenti fluorescenti si metalici. Clientii care ne inspira pe noi, designerii, sa inovam, merita aplauzele noastre, cu prisosinta." Cristian Kit Paul, Creative Director, Brandient.

Proiectul este semnat de designerii Brandient, Cristian Kit Paul si Eugen Erhan, iar productia de Peggy Production. Platforma MyStaff™ este suportul pe care functioneza, printre altele, si softurile Smartree, compania de servicii de outsourcing in HR dezvoltata de acelasi investitor.
www.mystaff.ro

Bucuresti, 17.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *