free download 78 travel guides written by experts

O noua identitate online pentru logicode,

prima companie romaneasca specializata in tehnologia codurilor de bare

Logicode îşi lansează astăzi, 5 decembrie 2008 noul website, menit să promoveze în mediul electronic imaginea companiei, aceea de furnizor de soluţii de identificare, culegere şi comunicare a datelor prin tehnologia codurilor de bare şi RFID.

Lansarea noului site Logicode coincide cu aniversarea a 15 ani de prezenţă pe piaţă, temă regăsită şi în grafica site-ului, sub sloganul „15 ani împreună”. Noul site are un design modern, în acord cu tendinţele Web 2.0, care respectă identitatea vizuală rezultată în urma rebrandingului început în anul 2007.

În ceea ce priveşte conţinutul, site-ul este bogat în informaţii şi are o structură intuitivă care îl face uşor de navigat. Bogatul conţinut informaţional vine să sprijine eforturile Logicode de popularizare a domeniului culegerii automate a datelor cu aplicaţii mobile, tehnologiile de etichetare şi marcare a produselor, precum şi cele mai noi tehnologii de automatizare a proceselor pe lanţul de aprovizionare-desfacere, cum este tehnologia RFID (identificarea prin radiofrecvenţă).

O altă noutate constă în faptul că vizitatorii site-ului se pot abona la newsletter-ul periodic Logicode, dacă doresc să fie la curent cu ultimele noutăţi din domeniu sau să fie informaţi despre soluţiile dezvoltate şi promovate de Logicode.

Website-ul Logicode a fost conceput astfel încât să sprijine într-o manieră eficientă strategia de comunicare şi identitatea companiei, furnizând informaţii de interes pentru toate categoriile de public ţintă – manageri, specialişti IT, consultanţi de business, clienţi, jurnalişti, viitori angajaţi.

În curând va fi lansată şi versiunea în limba engleză.

Site-ul poate fi accesat la adresa www.logicode.ro.

Bucuresti, 05.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *