celula de arta octombrie

O nouă experință cu Fitbit Ionic: aplicații de la cele mai îndrăgite branduri și peste 100 de fețe pentru ceas

Din 2018, cu aplicația Deezer ai melodiile preferate direct pe Fitbit Ionic

Fitbit R&D lansează proiectul Fitbit Labs, ce își propune să realizeze aplicații și fețe inovatoare pentru ceas pentru a motiva utilizatorii să adopte un stil de viață cât mai sănătos

Fitbit (NYSE: FIT), cel mai puternic brand global de dispozitive inteligente pentru monitorizarea sănătății și a activității fizice, anunță o primă actualizare a sistemului de operare Fitbit OS. Odată cu noua versiune, utilizatorii ceasului inteligent Fitbit Ionic se vor bucura de peste 60 de noi aplicații de la cele mai îndrăgite branduri, mai mult de 100 de fețe, cât și de o performanță îmbunătățită a produsului.

Fitbit Ionic 3QTR

De asemenea, astăzi se lansează și Fitbit Labs, un proiect al departamentului de cercetare și dezvoltare din cadrul companiei, care va aduce utilizatorilor ceasului inteligent Ionic experiențe cu totul noi, personalizate stilului lor de viață, pentru a îi motiva să adopte un stil de viață cât mai sănătos.

În plus, Fitbit se parteneriază cu Deezer, cel mai dinamic serviciu de music-streaming din lume, pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a asculta muzica preferată direct de pe ceasul Fitbit Ionic. Serviciul va fi disponibil începând cu 2018. Astfel, cu ajutorul aplicației Deezer de pe Fitbit Ionic clienții vor putea accesa un catalog cu un număr impresionat de melodii, având access atât la playlist-urile preferate, cât și la mix-uri audio potrivite pentru antrenamentele fizice. Utilizatorii se vor bucura și de cea mai importantă caracteristică a serviciului Deezer, Flow, mai exact un sistem ce analizează preferințele fiecărui utilizator pentru a îi recomanda melodiile pe care cel mai probabil și-ar dori să le asculte.

”Ionic a primit multe aprecieri pentru principalele sale caracteristici, cum ar fi monitorizarea activității fizice, compatibilitatea cu cele mai importante sisteme de operare, cât și durata de viață extinsă a bateriei între încărcări. Cu aceste noi funcționalități, oferim utilizatorilor Fitbit Ionic o experiență cu totul nouă, cu aplicații populare și fețe de ceas, alături de noi modalități de a își îndeplini obiectivele de sport și sănătate”, menționează Jon Oakes, Vicepreședinte de produs în cadrul Fitbit. ”Iar acesta este doar începutul. Alături de aceste noi funcționalități aduse platformei Fitbit OS, am pus și bazele unei comunități globale de dezvoltatori pentru a oferi utilizatorilor noștri, într-un timp cât mai scurt, noi aplicații și fețe disponibile în Fitbit App Gallery.”

Personalizează-ți ceasul Fitbit Ionic cu aplicațiile și fețele de ceas care îți plac cel mai mult

Noile aplicații și fete de ceas pentru Fitbit Ionic, realizate de dezvoltatori din întreaga lume, se pot descărca în mod gratuit și vin dintr-o gamă variată de categorii. Utilizatorii își vor putea personaliza ecranul ceasului cu acele informațiile pe care le consideră relevante, precum numărul de pași și de minute active, ritmul cardiac și de alergare, jocuri, stagiile de somn sau vremea.

Printre cele mai noi aplicații disponibile pe Fitbit Ionic se numără:
● Food & Drink: Yelp, ghidul ce te ajută să găsești cele mai bune restaurante din imediata ta apropiere.
● Health & Fitness: Clue, cea mai populară aplicație gratuită ce le ajută pe femei să își monitorizeze ciclul menstrual (va fi disponibilă până la sfârșitul anului); GAME GOLF, lider în industria jocului de golf, aplicație pe care o poți folosi pentru a îți îmbunătăți performanțele sportive (va fi disponibilă până la sfârșitul anului), și Surfline, aplicația ce îți găsește cele mai bune locuri pentru practicarea surf-ului în funcție de condițiile climatice (va fi disponibilă până la sfârșitul anului).
● Home & IOT: Nest, cea mai folosită aplicație pentru controlul temperaturii din locuință (va fi disponibilă până la sfârșitul anului); și Hue Lights, aplicație pentru monitorizarea sistemul de iluminat wireless de la Philips.
● News: Flipboard, aplicație cu care poți să citești știrile care te interesează, alături de The New York Times pentru a fi la curent cu cele mai noi titluri.
● Travel & Transit: TripAdvisor, cel mai mare site de călătorii din lume, ce ajută utilizatorii să descopere cele mai bune restaurante și să viziteze obiectivele turistice aflate în apropiere (va fi disponibilă până la sfârșitul anului), aplicația Uber by Fitbit ce te ajută să găsești soferii disponibili (va fi disponibilă până la sfârșitul anului), și United Airlines, una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, aplicație cu care utilizatorii Fitbit Ionic vor putea să își acceseze cărțile de îmbarcare și își vor putea verifica programul zborurilor (va fi disponibilă până la sfârșitul anului).

La începutul anului 2018, sunt așteptate aplicații precum British Airways, Lyft și Walgreens. Mai multe detalii despre aplicațiile disponibile în Fitbit App Gallery sunt disponibile aici.

Muzica te motivează să faci mai mult sport, serviciu disponibil din 2018:
Muzica joacă un element important în orice antrenament, iar prin parteneriatul cu Deezer, utilizatorii Fitbit Ionic din întreaga lume vor putea asculta melodiile preferate, chiar de la încheietura mâinii și fără să mai aibă nevoie de telefon (serviciu disponibil din 2018).

“Fie că asculți melodiile tale preferate pentru a alerga mai rapid sau pentru a te antrena mai mult timp, muzica te poate motiva să faci mai multă mișcare. Suntem încântați de parteneriatul cu Fitbit, cel mai puternic brand global dedicat sportului și sănătății. Prin accesarea serviciului Deezer de pe Fitbit Ionic, utilizatorii din întreaga lume își vor putea lasă telefoanele acasă atunci când vor să facă sport și se vor bucura de un număr impresionant de melodii, direct de pe încheietura mâinii”, menționează Riad Hawa, Vicepreședinte în cadrul Deezer.

O comunitate de dezvoltatori, în continuă creștere

Mai mult de 5.000 de dezvoltatori din lumea întreagă s-au înregistrat în cadrul platformei pentru a putea dezvolta aplicații și fețe pentru ceasul inteligent Fitbit Ionic. Peste 1.000 dintre aceștia au realizat deja primele creații.

Accelerăm inovația prin lansarea Fitbit Labs

Alături de funcționalitățile Ionic prezentate mai sus, Fitbit Labs utilizează experiența echipei de cercetare în analizarea datelor pentru a testa aplicații noi, experimentale, gândite pentru a motiva utilizatorii să adopte un stil de viață cât mai sănătos. Echipa a realizat aplicații și fețe inovatoare folosind kit-ul de dezvoltare software Fitbit (SDK), oferind astfel companiei o modalitate extrem de scalabilă de a testa noi funcționalități și de a analiza datele colectate de la utilizatori anonimi pentru a accelera și mai mult dezvoltarea tehnologiilor viitoare.

Printre aplicațiile și fețele dezvoltate de Fitbit Labs se numără:
● Fața de ceas Fitbit Pet ce folosește numărul de pași pe care îi faci zilnic pentru a hrăni un câine sau o pisică digitală.
● Fața de ceas Mood Log care te ajută să îți monitorizezi starea de spirit (va fi disponibilă până la sfârșitul anului).
● Aplicația pentru Tennis ce măsoară amplitudinea loviturilor pentru a oferi informații despre stilul de joc, inclusiv detalii despre loviturile tip forehand, backhand și serviciu astfel încât utilizatorii să își poată perfecționa stilul de joc (va fi disponibilă până la sfârșitul anului).
● Think Fast, jocuri pentru testarea abilităților mentale, ce ofera și informații utile despre modul in care stilul de viață si calitatea somnului pot îmbunătăți performanța mentală.
● Aplicația Treasure Trek te ajută să îți păstrezi motivația de a face cât mai multă mișcare printr-un sistem de jocuri inteligente (va fi disponibilă până la sfârșitul anului).

Mai multe informații despre aplicațiile Fitbit sunt disponibile aici. Noi aplicații și fețe din cadrul proiectului Fitbit Labs vor fi disponibile începând cu 2018.

“În ultimii 10 ani, am dezvoltat una dintre cele mai mari comunități dedicate sănătății și mișcării din lume, iar asta a dus la realizarea unora dintre cele mai inovatoare produse. Cu ajutorul proiectului Fitbit Labs putem să dezvoltăm aplicații și funcționalități dedicate sănătății și sportului ce pot vor juca un rol hotărâtor în viitorul apropiat, toate oferind utulizatorilor noștri experiențe cu adevărat inedite și antrenante”, menționează Shelten Yuen, Vicepreședinte al departamentului de cercetare din cadrul Fitbit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *