metalshow

O noua editie “Ghidul de Bani”

Finmedia a lansat un nou număr al revistei „Ghidul de Bani“. În cuprinsul noii ediţii sunt abordate subiecte privind reducerile şi promoţiile oferite de băncile comerciale, de operatorii de telefonie şi cablu şi de dealerii de maşini. De asemenea, revista prezintă reducerile de iarnă acordate de principalele magazine de electronice.

Secţiunea „Casa ta“ prezintă cititorilor oferta de imobile cu destinaţie rezidenţială – îndeosebi de construcţii noi – şi o perspectivă asupra preţurilor. De exemplu, noile ansambluri rezidenţiale pun la dispoziţia clienţilor spaţii locative ce le depăşesc cu mult, ca suprafaţă şi confort, pe cele vechi, dar numai câteva dintre aceste complexuri oferă locuinţe la preţuri mai mici de 50.000 de euro. Revista „Ghidul de Bani“ prezintă cititorilor care sunt aceste ansambluri şi unde sunt situate.

 

Din 2007, statul introduce un nou sistem de impozitare pentru imobile, de aceea revista prezintă ultimele modificări privind taxele notariale. „Ghidul de Bani“ promovează, în luna decembrie, alternativele moderne de plată a facturilor. De exemplu, cu un card şi o conexiune la internet clientul îşi poate achita din fotoliul de acasă facturile sau ratele lunare.

„Ghidul de Bani“ are o rubrică permanentă, „Afacerea ta“, care prezintă exemple de afaceri de succes. Cititorii vor afla din acest număr cum se fac bani frumoşi din gastronomie şi la cât se ridică investiţia iniţială.

     Rubrica „Siguranţa şi sănătatea Ta“ pune la dispoziţia cititorilor un articol privind modificările aduse poliţei de răspundere auto civilă obligatorie, RCA, astfel încât aceasta să fie valabilă şi în afara ţării. Ce se modifică de la 1 ianuarie 2007 şi cât costă poliţa RCA, unificată cu cea de tip Carte Verde? „Ghidul de Bani“ prezintă tarifele practicate de asigurători în noul an.

La rubrica „Investiţiile tale“, pe lângă materialele consacrate privind randamentele plasamentelor pe bursă şi în fondurile mutuale, revista include un ghid al începătorului doreşte  să-şi înmulţească banii asumându-şi un risc mai mare.

Revista poate fi achiziţionată din punctele de difuzare a presei sau prin abonament, la un preţ de copertă de 3,9 RON/exemplar.

Bucuresti, 28.12.2006 

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *