metalshow

O noua editie “e-Finance”

Finmedia a lansat un nou număr al revistei „e-Finance“, publicaţie lunară de afaceri, finanţe şi tehnologii.

În sumarul noii ediţii sunt abordate subiecte referitoare la noutăţile şi evoluţiile privind tehnologiile bancare, comentarii pe marginea dobânzilor în creştere la depozitele bancare, informaţii privind noile prezenţe în rândurile producătorilor de carduri din România, concluzii recente privind securitatea IT a firmelor, greşelile frecvente ale începătorilor pe piaţa e-commerce sau controversele generate de amânarea reducerii tarifelor de interconectare.

Nu lipsesc analizele de piaţă (piaţa tutunului), referinţe privind alocarea fondurilor structurale pentru protecţia mediului şi situaţia spitalelor private din România.

Revista oferă în exclusivitate o analiză independentă şi amănunţită a pieţei româneşti de hardware în 2005, pe baza datelor finale făcute publice de companii.

Secţiunea „Profil“ găzduieşte un amplu interviu cu Florin Talpeş, preşedintele SOFTWIN, pe marginea lansării noului membru al grupului, ASCENTA.

Revista poate fi achiziţionată din punctele de difuzare a presei sau prin abonament, la un preţ de copertă de 4,9 RON/exemplar.

Bucuresti, 1.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *