free download 78 travel guides written by experts

O nouă dorinţă împlinită în cadrul campaniei „Ajut eu!”

Sandra Stoicescu: „Nicole e o lecţie pentru noi toti!”

O nouă zi, alte dorinţe împlinite în cadrul campaniei Ajut eu!. Aseară, telespectatorii au cunoscut povestea emoţionantă a lui Nicole, o fetiţă care a schimbat mult prea devreme bucuria jocului cu durerea.

Deşi a avut neşansa a două erori medicale, la cei 13 ani, este un model pentru mulţi, o combinaţie de fragilitate şi forţă rar întâlnită. Cu mai multe operaţii decât ani de viaţă, Nicole s-a născut cu multiple tumori la ambele picioare şi doar după 15 intervenţii reuşeşte acum, cu greu, să se deplaseze.

În urmă cu 10 ani, copila, care nici măcar nu şi-a cunoscut tatăl, a fost diagnosticată şi cu o boală gravă la rinicihi, iar în timpul operaţiei, medicii i-au secţionat doi nervi. O greşeală care i-a complicat şi mai tare viaţa şi i-a anulat şansa ca vreodată să facă un transplant. În schimb, este foarte important să mai facă o operaţie la picior, dacă mama va reuşi, din venitul ei de numai 2.000 de lei, să strangă suma de 10.000 de euro. Pentru ea, familia înseamnă doar ea şi mama, despre care spune că e „un idol pentru mine! Am învăţat de la ea să fiu o luptătoare!”. De la Moş Crăciun, Nicole îşi doreşte lucruri mărunte: un urs mare de pluş, o trotinetă, o rochiţă pentru banchet, o vizită la Târgul de Crăciun de la Sibiu şi o întâlnire pe Chef Scărlătescu, de la Chefi la cuţite.

Dima Trofim şi Nicole
Dima Trofim şi Nicole

Aseară, cu ajutorul lui Dima Trofim, care s-a alăturat campaniei Ajut eu!, dar şi al generoşilor care şi-au exprimat dorinţa de a ajuta pe www.ajuteu.ro, lui Nicole i s-au împlinit deja primele dorinţe. „Nicole e o lecţie pentru noi toţi!”, a declarat emoţionată Sandra Stoicescu. Toţi cei care vor să o ajute în continuare pe Nicole o pot face pe site-ul campaniei, www.ajuteu.ro

Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmări cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţă. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *