free download 78 travel guides written by experts

O noua conducere pentru Lilly Romania in 2014

Începând cu data de 1 februarie a.c., reprezentanța din România a companiei bio-farmaceutice de origine americană „Eli Lilly and Company” (Lilly) va avea o nouă conducere. Dr. CAMILLA SHEN va prelua responsabilitățile directe pentru operațiunile din România ale companiei în calitate de Director General, acest rol fiind în paralel cu cel actual de Director Regional pentru Europa de Sud-Est în cadrul aceleiași companii.

Dr. CAMILLA SHEN se remarcă printr-o experiență de peste 20 de ani în cadrul Lilly, îndeplinind rolul de conducere într-o serie de țări din Europa Centrală și de Est, precum și roluri funcționale în Europa, Canada, Australia, Asia și America Latină.

Dr. SHEN îl va înlocui pe dl. LUCA VISINI, care a condus Lilly România de la începutul anului 2011. Pe parcursul ultimilor 3 ani, dl. VISINI și-a adus contribuția, între altele, la coordonarea eforturilor de reorganizare a reprezentanței la nivel de „business-unit”-uri și de management al portofoliului. De la data de 1 februarie a.c., dl. VISINI va ocupa o nouă poziție, la nivel european.

Despre Eli Lilly and Company

Corporația Lilly este un lider bazat pe cercetare, dezvoltare şi inovare, ce dezvoltă un portofoliu crescând de produse farmaceutice prin aplicarea celor mai recente cercetări rezultate atât din laboratoarele sale proprii, cât și din colaborările avute cu eminente organizații științifice la nivel mondial. Cu sediul in Indianapolis, Indiana, SUA, Lilly oferă răspunsuri – prin intermediul medicamentelor și informațiilor medicale – pentru unele dintre cele mai urgente nevoi medicale din lume. Lilly a sărbătorit recent 20 de ani de activitate în România.

Informații despre Lilly sunt disponibile la:
www.lilly.com;

www.lillypad.eu.

Bucuresti, 31.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *