metalshow

O noua campanie video, marca “Someone Like Me”, indeamna tinerii sa nu se lase pacaliti

de virusul HIV

Mișcarea internațională “Someone Like Me”, o inițiativă Durex și Fundația MTV Staying Alive, lansează o nouă campanie video, cu ocazia Zilei Internaționale de Combatere a SIDA.

“Someone Like Me”, o inițiativă globală pentru sănătate sexuală a Durex și Fundația MTV Staying Alive, a lansat pe 24 noiembrie 2014 o nouă campanie video, cu obiectivul de a crește gradul de conștientizare privind virusul HIV, cu ocazia Zilei Internaționale de Combatere a SIDA – 1 Decembrie. Noul videoclip, lansat pe canalele globale de YouTube, Facebook și Twitter, atrage atenția tinerilor privind lupta împotriva răspândirii virusului HIV și își propune să demonteze miturile despre HIV și SIDA, prin cele mai deschise conversații.

Georgia Arnold, Director Executiv al Fundației MTV Staying Alive, consideră că:
“Cercetările noastre arată că unul din patru tineri din Europa sunt de părere că virusul HIV este o problemă care afectează în principal populația din Africa, ceea ce este un mit îngrijorător. Ne dorim ca Someone Like Me să dea startul discuțiilor despre virusul HIV atât în mediul online, cât și în viața reală, acum că se apropie Ziua Internațională de Combatere a SIDA.”

Nu este suficient doar să oferi informații și să speri ca aceastea sunt receptate de tineri adaugă Georgia. “Singura metodă pentru a dărâma stigmatele, miturile și stereotipurile care pot umbri adevărul despre virusul HIV este să-i faci pe oameni să vorbească și să-și împărtășească cunoștințele și experiențele, pe platformele pe care le folosesc pentru a comunica zi de zi.”

Platforma de comunicare “Someone Like Me”, lansată în 2013, cu ocazia Zilei Internaționale de Combatere a SIDA, a împlinit, în 2014, un an. Un an de susținere, la nivel global, a vieților sexuale fericite, sănătoase și pline de încredere. Cu ocazia celei de-a doua campanii pentru Ziua Internațională de Combatere a SIDA, “Someone Like Me” abandonează stilul clasic al predicilor către tineri încurajează întrebările și discuțiile libere pe canalele de social media.

Volker Sydow, Global Category Director for Sexual Wellbeing, în cadrul Durex, afirmă:
“Pe măsură ce ne apropiem de Ziua Internațională de Combatere a SIDA, campania Someone Like Me nu intenționează doar să aprindă conversațiile care să ajute tinerii să înțeleagă cum se pot proteja de virusul HIV, ci să-i și înarmeze cu mesaje, conținut și videoclipuri, cu ajutorul cărora să răspândească vorba în comunitățile lor online. Ne dorim să-i împuternicim pe tineri să fie încrezători și să ia deciziile potrivite când vine vorba de sănătatea sexuală”.

Poți viziona și tu noul videoclip al campaniei “Someone Like Me”, intitulat Don’t Let HIV Outsmart You, pe canalul de YouTube și pe profilele de Facebook și Twitter ale campaniei, precum și pe site-ul www.someonelikeme.com:
Facebook: facebook.com/Joinsomeonelikeme

Twitter: twitter.com/someonelikeme

YouTube: youtube.com/user/joinsomeonelikeme

Instagram: instagram.com/joinsomeonelikeme
.

Bucuresti, 28.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *