free download 78 travel guides written by experts

Nou la Tritonic- “Misterioso” de Arne Dahl

O noua aparitie la Editura Tritonic in luna iunie este cartea lui Arne Dahl, “Misterioso”, primul volum dintr-o serie de zece cu numele Intercrime, tradusa in 19 tari.

Societatea suedeza este zguduita de trei crime comise in lumea afacerilor, toate realizate exact dupa acelasi tipar, doua gloante trase in cap. Politia Nationala creeaza o unitate speciala, Intercrime, alcatuita din sase politisti alesi pe masura din toata tara.

Vanatoarea criminalului in serie, fatada frumoasa a oamenilor de afaceri, se crapa pentru a dezvalui o lume mult mai imorala, plina de neregularitati, in care perversiunile si incalcarea legilor ies la iveala. Ancheta conduce spre mafia ruseasca, dar intr-o confruntare directa aeasta neaga implicarea sa in aceste crime. Paul Hjelm si colegii sai se afla in fata unui mister, ale carui urme ii vor conduce in final catre cuvintele jazz si afaceri bancare…

Misterioso, primul volum din cele zece ale seriei Intercrime, ne cufunda in Suedia anilor’90, la fel ca si Bad Blood (al doilea volum ce va aparea in curand). Arne Dahl da dovada de un stil sigur si de aptitudini neobisnuite in a compune thrillere complexe si provocatoare caracterizate prin profunzime si amploare atat a actiunii cat si a personajelor. Nu lipseste un fin simt al umorului. O carte greu de lasat din mana.

Bucuresti, 24.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *