free download 78 travel guides written by experts

O noua animatie stranie, „Ciudateni”, se lanseaza la Disney Channel pe 10 noiembrie

– Coolio şi Larry King îşi împrumută vocile unor personaje din serial –

– Serialul s-a situat pe locul 1 în SUA în rândul copiilor cu vârste între 2-11 ani şi adolescenţilor între 9-14 ani în intervalul orar în care este difuzat –

Ciudăţeni este localizat la vest de ciudat, puţin la est de sinistru şi întotdeauna la nord de normal, într-un nou serial de comedie care îi urmăreşte pe gemenii Dipper şi Mabel Pines trimişi să îşi petreacă vara cu excentricul lor Unchi Stan într-un oraş îndepărtat din nord-vest unde nimic nu e ceea ce pare a fi. Noul serial de desene animate va avea premiera în data de 10 noiembrie, la ora 10:30,
la Disney Channel.

Umorul excentric din Ciudăţeni a captivat deja audienţele din SUA, ocupând prima poziţie în topul programelor de desene animate din intervalul său orar, în rândul copiilor între 2-11 ani şi adolescenţilor între 9-14 ani. A atras 3,55 milioane de telespectatori în total şi, cu siguranţă, va lua cu asalt şi România. Cu invitaţi speciali precum Coolio şi Larry King, serialul prezintă experienţele aventurierului înnăscut, Dipper şi optimistei pline de energie, Mabel, în timp ce se luptă cu misterele iminente care pândesc în noul lor oraş, Ciudăţeni. Când cei doi fraţi gemeni descoperă un jurnal secret, încep să observe particularităţile oraşului şi, aflându-se amândoi într-o situaţie fără scăpare în micuţul orăşel izolat, îşi dau repede seama că au nevoie unul de celălalt pentru a investiga secretele locale.

Creat şi produs de Alex Hirsch (Viaţa în Acvariu, The Marvelous Misadventures of Flapjack) care s-a inspirat din propriile sale aventuri cu sora sa geamănă, serialul îi prezintă pe Jason Ritter (Parenthood) şi Kristen Schaal (Toy Story 3, 30 Rock) în rolurile principale.

Pregătiţi-vă pentru creaturi ascunse în pădure, monştri în lac şi chiar călătorii în timp în acest nou serial animat de comedie, în care gemenii încearcă să se adapteze la o nouă lume ciudată în care se simt ca peştele pe uscat!

Ciudăţeni are premiera pe 10 noiembrie la Disney Channel.

CIUDĂŢENI – FIŞĂ DE PREZENTARE


Pe gemenii Dipper şi Mabel Pines îi aşteaptă o serie de aventuri surprinzătoare când merg să îşi petreacă vara cu unchiul lor, în misteriosul oraş Ciudăţeni, din Oregon, în comedia animată "Ciudăţeni" de la Disney Channel. La sosire, unchiul lui Dipper şi Mabel, cunoscut şi sub numele de Marele Unchi Stan, le solicită ajutorul fraţilor pentru a lucra la Cabana Misterelor pe care o deţine şi care este o capcană pentru turişti, unde clienţii plătesc preţuri exorbitante. Deşi Dipper şi Mabel îşi dau seama rapid că această Cabană a Misterelor este o farsă, simt că este ceva ciudat în noul lor oraş şi împreună încep să descopere secretele din Ciudăţeni.

Serialul, creat şi produs executiv de absolventul din 2007 al Institutului de Arte din California (CalArts), Alex Hirsch, ("Fish Hooks," "The Marvelous Misadventures of Flapjack"), este o producţie a Disney Television Animation. Acţiunea serialului are loc în pădurile din nord-vest de Pacific şi prezintă elemente supranaturale de aventură şi mister, inspirate din excursiile reale din timpul verii pe care Hirsch şi sora lui geamănă le făceau la rude pe vremea când erau copii.

Nevoiţi să locuiască în noul lor cămin pe perioada verii, gemenii încearcă să se adapteze la noul mediu şi să se obişnuiască cu Marele Unchi Stan, al cărui apetit nestăpânit pentru bani îl face să transforme fiecare oportunitate într-un avantaj financiar. În timp ce Dipper e nemulţumit de ideea de a avea o rutină plictisitoare, în magazinul Marelui Unchi Stan, sora sa extrem de optimistă profită de oportunitatea de a căuta o dragoste epică de vară.

Vara devine însă mult mai interesantă pentru fraţi, după ce Dipper descoperă din întâmplare un jurnal secret care le oferă o perspectivă nouă asupra misterelor ciudate şi nemaipomenite din Ciudăţeni. Nu peste mult timp, Dipper începe să observe particularităţile oraşului şi, condus de jurnal şi dorinţa sa înflăcărată de a învinge răul, porneşte să investigheze secretele oraşului. Fiind blocaţi în orăşelul izolat, fraţii îşi dau repede seama că au nevoie unul de celălalt pentru a se lupta cu misterele din Ciudăţeni.

Deştept şi convenţional, Dipper Pines abia aşteaptă să scape de adolescenţă. Un aventurier înnăscut, Dipper nu poate sta locului şi caută mereu o altă enigmă de rezolvat. Atenţia scrupuloasă la detalii îi este de folos atunci când încearcă să rezolve misterele zilei, dar excesul său de zel îi face uneori pe ceilalţi să îi pună credibilitatea sub semnul îndoielii. Este mai inteligent decât copiii de vârsta lui şi nu poate sta locului când sunt enigme de rezolvat.

Mabel Pines este o optimistă plină de energie care trece prin viaţă cu un zâmbet marcat de aparatul dentar şi o varietate de pulovere tricotate şi extrem de colorate. Personalitatea sa deschisă şi curiozitatea neînfricată sunt utile atunci când Dipper trebuie să rezolve un mister, chiar dacă nu este mereu conştientă de acest lucru. Mabel trăieşte într-o lume a romanelor pentru preadolescenţi iar obsesia de a-şi găsi dragostea adevărată o aduce uneori în situaţii extreme, în care ajutorul fratelui ei e absolut necesar. Totuşi, în pofida ciudăţeniilor din Ciudăţeni, Mabel este întotdeauna tipul de persoană care vede "jumătatea plină a paharului".

Unchiul lor, Marele Unchi Stan, este un comerciant morocănos şi zgârcit care a reuşit în sfârşit să pună pe roate un magazin în oraş, având suficienţi clienţi nebănuitori cărora să le vândă fleacurile sale nefolositoare. Flerul pentru comerţ este ciudat de hipnotizant şi astfel poate să facă bani din vânzarea podoabelor şi obiectelor fără valoare din magazinul său. Etica sa de lucru este determinată în principal de dorinţa de a face bani, aşa că atunci când nu obţine venituri, este de obicei acasă privind la televizor. Deşi îi trimite pe gemeni să facă tot felul de comisioane imprevizibile şi cumplite, le doreşte întotdeauna doar binele şi îi iubeşte necondiţionat.

Alte personaje sunt: Wendy, adolescenta prietenoasă care lucrează part-time la Cabana Misterelor; Soos, un angajat corpolent şi simpatic a cărui dorinţă de a fi în mijlocul acţiunii îl face să fie extrem de util pentru gemeni atunci când au nevoie de cineva să le arate drumul; ‘Lil Gideon, mediumul auto-proclamat de TV a cărui misiune reală este să elimine concurenţa, Cabana Misterelor; Tatăl lui Wendy, Manly Dan, un tăietor de lemne instabil emoţional; Şeriful Blubs şi Ajutorul de Şerif Durland, echipa de poliţie leneşă şi sarcastică care consideră fiecare caz de nerezolvat, astfel încât să poată merge la prânz.

În rolurile principale îi întâlnim pe Jason Ritter ("Parenthood," "The Event") în rolul lui Dipper Pines, Kristen Schaal ("The Muppets," "The Flight of the Conchords") în rolul lui Mabel Pines, Alex Hirsch în rolul Marelui Unchi Stan şi al lui Soos şi Linda Cardellini ("ER," "Freaks and Geeks") în rolul lui Wendy.

Bucuresti, 06.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *