free download 78 travel guides written by experts

O luna de „Minti criminale” in aprilie, numai la AXN

AXN, reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television, care difuzează seriale şi filme în şase ţări din Europa centrală şi în cinci ţări din regiunea adriatică, va difuza în luna aprilie noi episoade din sezonul 1 al serialului Cougar Town, noi sezoane din Viaţă neaşteptată, Echipa specială şi Minţi criminale. De asemenea, AXN va difuza noul serial inspirat din Minţi criminale, numit Minţi criminale: Comportament suspect, cu Forest Whitaker, câştigător al unui premiu Oscar, în rolul principal. Din programul special de Paşte face parte filmul Vrăjitoarele din Oz, cu Christopher Lloyd în rolul principal. Filmul va avea propria lui abordare a clasicii poveşti Vrăjitorul din Oz, acţiunea fiind plasată în timpurile moderne.

Minţi criminale: Comportament suspect (2011) – Serial nou, în premieră la AXN!
Din 7 aprilie, în fiecare joi, de la ora 22:00

Acest nou serial inspirat de Minţi criminale urmăreşte aventurile unei noi echipe UAC care a apărut în sezonul 5 (în episodul 18 – “The fight”) al serialului original. Acest grup excepţional de agenţi FBI este condus de agentul special Sam Cooper, interpretat de Forest Whitaker, câştigătorul premiului Oscar (pentru rolul din Ultimul rege al Scoţiei). Acesta este recunoscut pentru intensitatea cu care îşi studiază rolurile. Echipa agentului Cooper are anumite crezuri de la care nu se abate şi este constantă în misiunea ei, aceea de a aduce în faţa justiţiei cei mai periculoşi criminali ai ţării. Cooper este un lider, atât din punct de vedere mental, cât şi fizic, şi nu se teme să îşi rişte cariera pentru convingerile sale. De asemenea, Cooper încearcă să evite birocraţia politică în afara limitelor lui Quantico.

Minţi criminale – Sezonul 6 (2011) – Premiera noului sezon, numai la AXN!
Din 18 aprilie, în fiecare luni, de la ora 22:00

Acest serial care se bucură de un succes imens este despre o echipă de agenţi FBI care analizează cele mai ciudate şi îngrozitoare minţi criminale, anticipând următoarele lor mişcări înainte ca aceştia să mai facă vreo victimă. Fiecare membru al unităţii de analiză comportamentală se foloseşte de propria pregătire şi, alături de ceilalţi, încearcă să stabilească motivaţiile criminalului şi să identifice factorii emoţionali, totul în încercarea de a-l opri. În noul sezon, criminalul în serie cunoscut ca “Prinţul întunericului” îşi continuă seria de crime prin California. Echipa se află pe urmele lui, pentru a o salva pe fata detectivului Spicer. De asemenea, echipa încă se obişnuieşte cu lipsa lui JJ, care a fost transferată la departamentul de apărare, împotriva propriilor ei dorinţe.

Cougar Town – Sezonul 1 – Noi episoade! – Mini-maraton de Paşte!
În fiecare miercuri, de la ora 21:00, două episoade.

Courteney Cox o interpretează pe Jules Cobb, rol pentru care a fost nominalizată deja la Globul de Aur. Jules este o mamă recent divorţată, de patruzeci şi ceva de ani, care se confruntă cu provocările, capcanele şi recompensele adesea amuzante ale acestui nou capitol al vieţii ei. Alături de ea se află fiul ei adolescent, fostul soţ şi prietenii. Împreună, formează o familie extinsă disfuncţională, însă iubitoare, care e întotdeauna acolo pentru a-şi oferi sprijinul…chiar dacă asta se întâmplă într-un mod neobişnuit uneori. În noile episoade, Ellie şi Laurie ameninţă să-i strice lui Jules vacanţa de ziua ei pentru că nu reuşesc să se înţeleagă. Travis, care este acasă, îi joacă o festă lui Grayson, după ce întrerupe o vizită a unei prietene a acestuia.

De Paşte, pe 24 şi 25 aprilie, de la ora 23:00, AXN va oferi fanilor serialului posibilitatea de a revedea primele 12 episoade într-un maraton special Cougar Town. O doză atât de mare de comedie de calitate nu trebuie pierdută!

Viaţă neaşteptată – Sezonul 2 – Premiera noului sezon!
Din 12 aprilie, în fiecare marţi, de la ora 22:00

Lux, o fată de 15 ani, şi-a petrecut toată viaţa trecând de la o familie adoptivă la alta, aşa că s-a hotărât să devină o minoră emancipată. În călătoria ei prin labirintul legal, Lux îşi găseşte tatăl biologic, Nate “Baze” Bazile, de treizeci şi ceva de ani, care trăieşte deasupra unui bar. Ea îşi găseşte şi mama, Cate Cassidy, o vedetă a radioului local. Un judecător hotărăşte să o dea pe Lux în custodia temporară a lui Baze şi Cate. În noul sezon, Cate şi Baze sunt chemaţi în biroul directorului la şcoala lui Lux. Acolo sunt şocaţi să afle că Lux are probleme şi trebuie să îşi îmbunătaţească drastic notele, altfel va fi exmatriculată.

Echipa specială – Sezonul 3 – Premiera noului sezon!
Din 22 aprilie, în fiecare vineri, de la ora 22:00

Această dramă poliţistă australiană oferă spectatorilor ocazia să vadă cum acţionează o echipă din Melbourne care încearcă să prevină crimele şi nu să alerge după criminali. În noul sezon, Lawson şi echipa lui au nevoie să le iasă ceva bine pentru a-şi reface reputaţia pierdută în urma tragediei cu autobuzul. Un atac asupra unui elicopter al poliţiei şi o serie de maşini care explodează par să fie evenimente fără nici o legătură între ele. Asta până când se află că toate fac parte dintr-un plan elaborat de a jefui un centru unde se ţin banii.

Vrăjitoarele din Oz (2011) – Mini-serial – Special, de Paşte!
Pe 24 şi 25 aprilie, de la ora 21:00

Vrăjitoarele din Oz urmăreşte aventurile unei Dorothy Gale mature, care acum este o autoare de succes a cărţilor pentru copii şi se mută din Kansas în New York-ul zilelor noastre. Dorothy îşi dă seama repede că toate cărţile ei pentru copii sunt bazate pe amintiri reprimate din copilărie şi că întâmplările din Oz sunt foarte, foarte reale. Când vrăjitoarea rea din vest apare în Times Square, Dorothy trebuie să găsească curajul s-o oprească. Această miniserie specială îl are în rolul principal pe Christopher Lloyd, de trei ori câştigător al premiului Emmy (cunoscut mai ales pentru rolul Dr. Emmet Brown din triologia Înapoi în viitor), care îl interpretează pe Vrăjitorul din Oz.

Seri tematice la AXN, în aprilie

Continuând seria nopţilor tematice din martie, serile de miercuri din luna aprilie vor fi dedicate emoţiilor, pentru plăcerea telespectatoarelor noastre. Ele vor putea urmări primul sezon din Cougar Town, al cincilea sezon din Mesaje de dincolo şi al doilea sezon din Renovare extremă. Noile episoade din cel de-al şaptelea sezon din CSI: New York – Criminaliştii vor aduce suspans şi investigaţii pline de adrenalină în serile de joi.

Pentru mai mult divertisment

Dacă sunteţi fani ai genului S.F., există un întreg canal care vă poate satisface interesul! La AXN SCI-FI puteţi urmări al patrulea sezon din Vânătorii de fantome, al doilea sezon din Star Trek: Deep Space Nine sau al doilea sezon din În slujba diavolului.

Bucuresti, 15.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *