Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

O lecție de scrimă, un zbor cu balonul, presa din ziua ta de naștere, propria ta emisiune de cooking – atelierul lui Moș-Crăciun există și e un site din România care rescrie regula jocului pe nișa cadourilor-experiență

Lecție de scrimă sau sesiuni de călărie în București, pentru unii dintre noi aproape de casă? Dacă te-am pune să alegi dintre experiențele de mai sus, pe care ai alege-o? Sau nu ai avea cum pentru că toate par interesante?

Dar dacă ți-am spune că există un site în România care are cu mult peste 500 experiențe similare care, puse una lângă cealaltă nu fac altceva decât să te determine să vrei să le încerci pe toate? Iar dacă pe tine te uimesc și te seduc atunci îți poți imagina ce înseamnă să le faci cadou cuiva drag?

Florin Genet, experimenteaza.ro
Florin Genet, experimenteaza.ro

Experimenteaza.ro este site-ul care adună experiențe-cadou și care te ajută să găsești darul potrivit pentru cei apropiați ție.

Un fel de atelier al lui Moș-Crăciun creat de un antreprenor român care și-a dorit mai mult ca orice să evidențieze că valoarea unui gest rezidă din emoția legăturii pe care o ai cu cei din jurul tău.

Florin Genet a pornit experimenteza.ro în urmă cu trei ani și a reușit să adune peste 500 de experiențe-cadou care adresează diferite interese și diferite zone geografice. Un efort uriaș dar care are rezultate la nivel de consumator.

“Odată ce au încercat un cadou-experiență, oamenii se întorc. Li se deschide apetitul și încep să exploreze, să se implice trup și suflet când își dau seama că au posibilitatea de a găsi repede darul ideal și că nu e doar o expresie care și-a pierdut semnificația.” – ne spune Florin Genet.

Spre deosebire de cadoul tradițional – un lucru sau un obiect – cadourile-experiență sunt construite în jurul factorului inedit, de obicei reflectă unu la unu relația sau legătură pe care o ai cu cei dragi, au o putere deosebită pentru că au menirea de consolida legătura pe care o ai cu destinatarul. Sunt potrivite și în context corporate, și în context personal, iar din punctul de vedere al bugetului acestea pornesc chiar și de la 50 de lei.

“Nu pot spune că a fost vorba de un efort, deși, poate, privind prin perspectiva relațiilor cu furnizorii oricine îl poate cataloga drept efort ci, mai degrabă, drept o misiune. Cred în atelierul lui Moș-Crăciun și mai cred în faptul că emoția unui gest și implicarea sunt doi factori care ne pot schimbă destinele. Aici este rădăcina conceputului de cadou-experiență și e ceea ce îmi doresc, pe termen lung, să simtă și clienții noștri. Că un dar îți poate schimbă viață.” – a continuat Florin Genet.

Va lăsăm mai jos câteva exemple de cadouri-experiențe în speranța că vă vom inspira în a alege acest-tip de cadou cu proxima ocazie: rafting pe Jiu, o zi magică pentru copilul tău: un spectacol de poveste cu cavaleri și dragoni, tir cu arcul și echitație, școală de vară pentru copiii și adolescenți pasionați de aviație, plimbări cu mașini de epocă sau cu mașinile de raliu sau o cina romantica într-un restaurant de excepție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *