free download 78 travel guides written by experts

O investitie substantiala pentru Tjobs din partea a doua fonduri de venture capital

– TJobs este prima companie finanțată prin participarea la VentureConnect –

TJobs, prima companie finanțață ca urmare a participării la programul VentureConnect, primește o investiție substanțială din partea a două fonduri de venture capital: Early Bird (earlybird.com) și iEurope Capital (ieurope.com). Suma cu șase zerouri (euro) este confidențială. Investiția va susține dezvoltarea companiei în regiune, prin creșterea echipei de vânzări în Europa de Vest, precum și lansarea platformei în Europa Centrală și de Est.

Lansat in 2009, Tjobs este un grup multinațional ce include Tjobs.ro, cel mai mare portal de recrutare specializat în oferte pentru locuri de muncă în străinătate și TjobsRecruit, propria agenție care oferă servicii de recrutare și leasing în plan internațional. Rețeaua include peste 700 de agentii de recrutare, în platforma www.tjobs.ro și www.tjobs.hu putând fi analizate aproximativ 2 milioane de CV-uri.

În cadrul primei ediții VentureConnect din 2010, proiectul www.tjobs.ro a atras o finanțare de 500.000 euro din partea lui Andreas Cser (business-angel Fraser Finance), Alexis Bonte şi Fundaţia Post-Privatizare.

Noua investiție primită din partea celor două fonduri va susține TJobs în dezvoltarea forței de vânzări în Franța, Germania, Marea Britanie și Țările de Jos. De asemenea, în perioada următoare platforma de recrutare pentru locuri de muncă transfrontaliere TjobsRecruit va fi lansată și alte țări din Europa Centrală și de Sud-Est, în prezent având birouri operaționale în România și Ungaria.

“Această investiție este o etapă extrem de importantă și un semn de încredere la nivel internațional pentru compania pe care o construim. Astăzi, cetățenii UE pot avea un loc de muncă în orice țară a Uniunii Europene. Prin platforma pe care o punem la dispoziție, ne angajăm să facem procesul de recrutare transfrontalieră mai eficient”, menționează Călin Ștefănescu, CEO TJobs.

Următoarea ediție VentureConnect este planificată pentru 12 iunie, iar antreprenorii ce iși doresc să își prezinte afacerea pot depune proiectele până pe 30 mai completând formularul afișat pe site-ul evenimentului: www.ventureconnect.ro. Urmând modelul întâlnirilor de până acum, VentureConnect va include și două sesiuni de mentorat gândite pentru îmbunătățirea structurii prezentării, precum și a abilităților de prezentare în public și elaborării unui discurs.

Pentru mai multe detalii referitoare la modul de participare în cadrul VentureConnect, vizitați www.ventureconnect.ro.

Bucuresti, 14.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *