Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

O fotografie starneste dezvaluiri inedite in platoul Te pui cu blondele?

Negru a trebuit să blureze imaginea cu mâna pentru a apărea în emisiune

Astăzi, de la 20.30, Te pui cu blondele? revine cu un nou sezon şi o ediţie incendiară! Mai îndrăzneţe ca niciodată, cele 50 de blonde îi vor confrunta pe CRBL şi Andreea Bănică cu fel de fel de întrebări incomode, iar în această ediţie vor reuşi să-l ia prin surprindere şi pe Dan Negru cu o situaţie incredibilă. Nici carismaticul prezentator, nici invitaţii săi nu şi-au închipuit cu ce fotografie aşezată în ramă va apărea una dintre blonde în platoul emisiunii. Negru a trebuit să blureze imaginea cu mâna pentru a putea apărea la tv. Uite ce întrebare picantă au avut blondele pentru Andreea Bănică!

“Cum ai explica Sofiei mai târziu, când va şti mai multe, această apariţie?” a întrebat-o una dintre concurente pe cântăreaţă şi spre şocul tuturor a scos de la spate o fotografie înrămată cu Andreea, fotografia respectivă apărând într-o celebră revistă pentru bărbaţi.

Nici CRBL nu a scăpat de întrebările cu “recuzită” ale blondelor, astfel că şi lui concurentele i-au făcut o surpriză din aceeaşi gamă. I-au adus o fotografie înrămată, iar CRBL s-a trezit nevoit să dea explicaţii.

Despre ce fotografie este vorba şi ce răspuns i-a dat Andreea curioasei blonde, rămâne de văzut astăzi, de la 20.30, la Te pui cu blondele?

Bucuresti, 07.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *