free download 78 travel guides written by experts

În Joia Mare, de la ora 20.30, la “Next Star”, o fetiță nevăzătoare îi uimește pe jurați cu talentul ei de pianistă

Emisiunea “Next Star” a pregătit o ediție specială în Joia Mare, la Antena 1, de la ora 20.30, cu povești impresionante și emoționante ale unor copii minunați. Unul dintre aceștia este Livia (11 ani), o fetiță nevăzătoare care cântă la pian excepțional. Alături de ea va interpreta o melodie Teodora (14 ani), una dintre concurentele primului sezon “Next Star”.

Livia a învățat să cânte la pian singură, la vârsta de cinci ani, “după ureche”. De primele partituri Braille, care ar fi ajutat-o în acest demers, a beneficiat abia acum câteva luni. Cu toate astea, Livia este câștigătoare a numeroase premii și trofee la concursurile de gen la care a participat. Pentru lecțiile de pian, Livia face naveta aproape zilnic, între Adjudeni, Tg.Frumos și Iași și nu are de gând să renunțe la pasiunea sa.

Joi seara, la “Next Star”, Livia le va arăta tuturor cât este de puternică și talentată. Și le va mărturisi visul ei: să ajungă la Salzburg, în casa în care s-a născut compozitorul ei preferat, Wolfgang Amadeus Mozart.

Care este povestea Liviei și ce surprize au pregătit pentru ea Dan Negru și echipa “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în Joia Mare, de la ora 20.30, într-o ediție specială a emisiunii “Next Star”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *