free download 78 travel guides written by experts

O femeie i-a dedicat o poezie Ozanei Barabancea, „Oda pentru Ozana”

În ediţia de miercuri a celui mai longeviv quiz show din România, „Te pui cu blondele?”, Ozana Barabancea, What’s Up şi Irina Margareta Nistor au ţinut piept provocărilor venite din partea adversarelor şi au răspuns corect la întrebările de cultură generală, reuşind, astfel, să câştige banii puşi în joc.

Pe parcursul emisiunii, atât invitaţii lui Dan Negru, cât şi blondele au făcut dezvăluiri inedite. Una dintre concurente a surprins-o pe Ozana în momentul în care ea a mărturisit că a scris o carte de poezii şi că una dintre poemele scrise, „Odă pentru Ozana”, îi este dedicată juratei „Splah! Vedete la apă”. În clipa următoare, artista a fost rugată să recite versurile scrise special pentru ea: „E om din ţara asta mare/ Din Timişoara şi până-n Vrancea/ Care să n-o cunoască oare pe ea/ Ozana Barabancea”, sunt doar câteva din versurile poeziei dedicată Ozanei.

Irina Margareta Nistor a fost şi ea o prezenţă remarcabilă în cadrul show-ului şi a făcut faţă cu brio tuturor provocărilor. Astfel, ea a recunoscut după doar câteva replici toate filmele pe care Dan Negru i le-a pregătit, atunci când a fost legată la ochi.

Poveştile invitaţilor, momentele inedite şi întrebările dificile din show-ul „Te pui cu blondele?” au umplut seara telespectatorilor, iar ediţia de miercurea viitoare, de la 20:30, la Antena 1, promite alţi invitaţi speciali, provocari inedite si mărturisiri în exclusivitate.

Bucuresti, 19.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *