free download 78 travel guides written by experts

O echipa de ciclisti amatori a realizat cel mai mare desen pe GPS

din Romania, parcurs in intregime cu bicicleta

Sub inițiativa Ciuc® Radler Romania Activă, o echipă de cicliști a parcurs peste 2500 kilometri prin țară, timp de 29 de zile

· 383 de localități atinse sau parcurse
· Peste 1.000 de susținători ai inițiativei
· Diferența totală de nivel a fost de 19.460 m
· 2.150 doze de Ciuc Radler 0.0% împărtite cu sustinătorii

Echipa Ciuc Radler România Activă a finalizat sâmbătă cel mai mare desen pe GPS din România sub forma unei lămâi, parcurs în întregime cu bicicleta.

Timp de 29 de zile, o echipă de cicliști amatori a acceptat provocarea Ciuc Radler de a transforma plimbarea cu bicicleta într-o experiență și au parcurs 2500 de kilometri prin România.

Sub îndemnul “Încurajează inițiativa Ciuc Radler România Activă”, iubitorii sportului pe două roți au fost invitați să susțină initiativa, dar si să se alăture echipei de cicliști, pe diferite porțiuni de traseu.

“Initiativa Ciuc Radler România Activă mi-a oferit șansa de a motiva oamenii să ducă o viață activă și de a le atrage atenția asupra frumuseții locurilor și oamenilor din țara noastră. Îndemn cu multă încredere pe oricine să se urce pe bicicletă, să-si facă un traseu, mai scurt sau mai lung și să experimenteze tot ceea ce noi am trăit în această lună”, spune Alexandru Grecu, unul dintre ciclistii din echipa Ciuc Radler Romania Activă.

Echipa care a pedalat pe această distanță-record a plecat pe traseu în data de 18 iulie, din București. Traseul a atins atât zone urbane din Bacău, Piatra Neamț, Cluj-Napoca, Arad și Timișoara, cât și porțiuni de drum care le-a testat anduranța, cum sunt trecerile pe drumuri forestiere, albii de râu, văi izolate sau prin zone montane precum Bicaz, Vatra Dornei, Ceahlău, Munții Apuseni, Munții Banatului, Făgăraș.

“A fost un traseu plin de provocări, însă nu ne-am pierdut nicio clipă entuziasmul sau curajul de a merge mai departe. Au fost 29 de zile extraordinare, pe care le-aș parcurge din nou, chiar de mâine. Încurajez pe oricine să facă acest pas către un stil de viată activ, să se ridice de la birou și să vadă România de pe două roți”, a declarat Ruxandra Bunea, una dintre fetele din echipa Ciuc Radler România Activă.

Desenul trasat de echipa de cicliști pe GPS în cadrul inițiativei Ciuc® Natur Radler “România Activă” a putut fi urmărit în timp real pe: https://www.ciucpremium.ro/radler.2015.romaniaactiva. Peste 1.000 de susținători ai inițiativei au fost alături de cicliști, au pedalat cu ei pe diferite porțiuni de traseu și le-au transmis mesaje de încurajare prin intermediul platformei și a paginii oficiale de Facebook Ciuc Premium: https://www.facebook.com/CiucPremium?fref=ts.

Bucuresti, 19.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *