free download 78 travel guides written by experts

O echipa de 85 de voluntari Mobexpert a plantat copaci in Lunca Dunarii in proiectul Tabara Verde

85 de voluntari Mobexpert au participat în Tabăra Verde la reîmpădurirea Luncii Dunării

O echipă formată din 85 de voluntari Mobexpert a participat în perioada 4-9 noiembrie 2008 la un proiect de plantare de puieţi arboricoli în Lunca Dunării. Acţiunea a fost organizată de Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta şi a vizat plantarea a 5.000 de puieţi de plop pe o suprafaţă de 12 hectare situate în judeţul Călăraşi.      

Echipa Mobexpert s-a alăturat celorlalţi voluntari reuniţi de demersul Asociaţiei Slavaţi Dunărea şi Delta în proiectul Tabăra Verde. Principalul scop al acestei iniţiative a vizat reîmpădurirea Luncii Dunării şi asigurarea, pe termen mediu şi lung, a unei soluţii de reducere a emisiilor de dioxid de carbon din regiune.

 „Am fost plăcut surprinsă când 85 dintre colegii noştri au răspuns afirmativ iniţiativei de a participa voluntar la plantarea de copaci. Cred că, înainte de toate, e semnul unei conştientizări a problemelor de mediu cu care riscăm să fim confruntaţi noi şi copiii noştri dacă nu facem ceva acum. Cred sincer că, atunci când vor creşte, puieţii plantaţi de noi îşi vor da generoşi tributul de oxigen de care avem nevoie. Mobexpert sprijină iniţiativele Asociaţiei Salvaţi Dunărea şi Delta şi ne bucură că am fost şi acum alături de ei în Tabăra Verde”,  a spus Marcela Moss, Manager de marketing şi comunicare Mobexpert.

Mobexpert susţine constant iniţiativele Asociaţiei Salvaţi Dunărea şi Delta, implicându-se prin sponsorizări sau participări cu voluntari în proiectele acesteia încă din 2006.

Bucuresti, 10.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *