free download 78 travel guides written by experts

O dantura noua fara perforari, frezari sau adezivi

Glamour Dent: Aplicația Snap-On Smile se adresează pacienților care nu pot primi îmbunătățiri cu caracter permanent –coroane, fațete, implanturi

Pacienții care se tem de o lucrare dentară extensivă sau, din diverse motive, nu pot să apeleze la proceduri restaurative cu caracter permanent- coroane, fațete, implanturi etc pot apela la o aplicație dentară detașabilă Snap-On Smile, care se fixează pe dinții naturali, potrivit specialiștilor din cadrul clinicii Glamour Dent.

Aplicația nu necesită pregătire anterioară, injecții sau adezivi. Fără a apăsa pe țesutul gingival și fără acoperire palatală, (întrucât fixarea se face în totalitate pe dinte), Snap-On-Smile este neinvaziv, iar pacientul poate renunța la el oricând.

Snap-On Smile a fost inventat de către medicul specialist în medicina dentară restaurativă Dr. Marc Liechtung, după opt ani de cercetări. Fabricat dintr-o rășină specializată foarte subțire, dar extrem de rezistentă și care nu se pătează cu ușurință, Snap-On Smile poate fi utilizat ani de zile sau temporar- pentru a oferi o imagine orientativă și pentru a acoperi lucrări dentare restaurative în curs.

Aplicația personalizată este disponibilă pentru arcada superioară și cea inferioară.

“Procesul este rapid și lipsit de durere. Medicul dentist face poze și ia amprente dinților. Pacientul are posibilitatea de a alege între modele și nuanțe diferite pentru aplicația Snap-On Smile. În aproximativ trei săptămâni, aplicația este creată iar pacientul are o nouă dantură, “ declară Dr. Anca Pătru, General Manager Glamour Dent.

Snap-On Smile este disponibilă pentru pacienți de toate vârstele: cei cu dinți strâmbi, pătați sau lipsă, sau cu spații între dinți, pacienți care nu sunt candidați pentru implanturi sau punți, persoane care urmează un tratament de reconstrucție a întregii guri sau lucrări pentru implanturi, pacienți care vor să evite perforări și frezări, sau cei care pur și simplu vor rapid o schimbare a imaginii danturii lor.

Bucuresti, 15.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *