Shadow

O cunoașteți pe Simona de la Elefant? Dacă nu, să știți că face cinste de ziua ei

De ziua ei, Elefant face cinste cu un discount de 50% la 20.000 de produse.

Cine nu o cunoaște pe Simona de la Elefant? Fiecare membru din Clubul Elefant a primit cel putin o dată un mesaj de la Simona cu ultimele noutăți si oferte disponibile în magazinul online. În ultimul an, numele Simonei a devenit foarte popular în mediul online.

În semn de mulțumire pentru dedicarea și profesionalismul ei, elefant.ro organizează Zilele Simonei. Și pentru că o persoană atât de apreciată nu putea fi sărbătorită într-o singură zi, Elefant îi dedică trei zile de sărbătoare.


Astfel, în perioada 12-14 aprilie 2017, Elefant va face cinste, de Zilele Simonei, cu o reducere de 50% la peste 20.000 de produse din toate categoriile, de la parfumuri, la cărți, produse cosmetice și de îngrijire personală, jucării sau fashion. Petrecerea începe miercuri, pe la miezul nopții și durează până vineri seara.

“Pentru că este o petrecere oarecum surpriză, tragem cortina de marți seara și o ridicăm miercuri la prima oră când toți oaspeții care vor trece pragul magazinului nostru vor descoperi ce le-a pregătit Simona de ziua ei“, explică Alen Todorov, Marketing Director la elefant.ro.

Toți cumpărătorii care optează pentru livrarea la unul dintre cele 32 de puncte Elefant din București și din țară, vor beneficia de transport gratuit. Mai mult, la orice pick-up point, clienții pot deschide coletul pentru a verifica produsele înainte de a efectua plata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *