Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

O credinta oarba in ingeri

R.J. Ellory
Editura Leda
 
Cand pe coperta vezi un citat apartinandu-i lui Clive Cussler si care spune ca romanul pe care il ai in mana e numai bun de citit noaptea, atunci esti cel putin curios cu privire la continutul cartii. Lectura incepe si, desi pentru unii paginile ar putea parea multe, nu ai idee cand ai ajuns la final. Si aceasta pentru ca ti-a facut placere sa afli ce se intampla cu personajul principal, Joseph Vaughan, si sa afli si cine le-a omorat pe toate fetitele din roman.

Da, avem un thriller. Un baiat de 12 ani dintr-un oras din Georgia are o soarta mai putin fericita. Intai ii moare tatal apoi cateva colege de scoala si prietene dispar, omorate si apoi ciopartite de cineva. Pe una chiar el o gaseste.
In paralel insa, Joseph se apuca de scris. Invatatoarea lui il sprijina si il incurajeaza, ba chiar ii trimite una dintre povestiri unei reviste. Primeste o scrisoare de respingere, insa foarte multe incurajari pentru tanarul autor.

Anii trec, fete continua sa dispara – in acelasi district sau in cele invecinate. Lucruri ciudate se petrec cu unii dintre vecinii lui. El se indragosteste – ba chiar prietena lui ramane insarcinata. Si nu va spun mai departe, pentru ca trebuie sa va las placerea lecturii nestirbita.

Fiecare nou element al intrigii o sa va cucereasca si o sa va provoace sa va dati voi seama cine este autorul cumplitelor crime. Va reusi Joseph in viata? Va ajunge un scriitor faimos? Dupa o asemenea copilarie nelinistita si in buna masura trista, va avea o viata lunga, prospera si frumoasa?

Acum, dupa ce am terminat de citit romanul, sunt de acord cu vorbele lui Cussler. In mod cert  "O credinta oarba in ingeri" este un roman de citit indiferent de momentul din zi ales pentru lectura.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *