free download 78 travel guides written by experts

O concurenta X Factor l-a impresionat pe Mihai Morar pana la lacrimi

Irina Florea a reuşit să-l impresioneze pe Mihai Morar până la lacrimi sâmbăta aceasta, în cadrul galei live X Factor! Prin extraordinara interpretare a celebrei piese “I don’t want to miss a thing”, Irina a oferit atât publicului, cât şi celor trei juraţi un moment incredibil de emoţionant, care l-a făcut pe mentorul său, Mihai Morar să meargă pe scenă pentru a o îmbrăţişa! “Mă bucur că eşti copilul meu” i-a spus Irinei mentorul său, mândru de interpretarea tinerei aflată în categoria pe care o coordonează.

După o remarcabilă interpretare a piesei trupei Aerosmith, “I don’t want to miss a thing”, Irina Florea, o concurentă X Factor, a primit atât din partea publicului prezent în sală, cât şi a celor trei juraţi toată căldura şi emoţia pe care a oferit-o cântând. Vizibil mişcat de moment, mentorul Irinei, Mihai Morar şi-a ascuns faţa în palme, iar la finalul piesei a fugit pe scenă pentru a fi alături de concurentă. Cu ochii în lacrimi, Irina şi-a îmbrăţişat mentorul, fără să ştie că pentru ea, surprizele acestei seri nu aveau să se termine aici. Pe lângă aprecierile primite din partea juraţilor, Irina a mai avut parte de un alt moment emoţionant în cadrul acestei gale live. La X Factor, Irina şi-a reîntâlnit un bun prieten alături de care a cântat din nou, aşa cum făcea în Jimbolia, oraşul ei natal. Cei doi şi-au împlinit visul de a se face cunoscuţi împreună, cântând însă de această dată în faţa unui public numeros, live, pe cea mai mare scenă de sticlă din România, la X Factor!

Sâmbăta aceasta, cei de acasă s-au bucurat de o ediţie de gală deosebită ce a avut ca temă melodii celebre din filme care au scris istorie. Telespectatorii îşi vor putea vota din nou preferaţii, iar mâine seară, de la 21.45, vom afla deznodământul celui de-al treilea weekend live X Factor. Tot duminică, pe scena X Factor va urca Holograf, o formaţie foarte îndrăgită de publicul român.

Bucuresti, 13.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *