free download 78 travel guides written by experts

O concurenta Next Top Model suparata foc si para ca are sanii prea mari

Dacă multe dintre românce îşi doresc sâni mai mari, apelând chiar la intervenţii chirurgicale pentru a-şi împlini dorinţa, situaţia stă radical diferit pentru unele dintre frumoasele concurente Next Top Model. Sânii mari le pot da adevărate dureri de cap când vine vorba de prezentări, existând situaţii când acest atu mult râvnit de femei să le ţină pe superbele manechine pe “banca de rezerve”. Una dintre concurente a făcut o adevărată criză de nervi înaintea unei prezentări din Mamaia, supărată foc şi pară pe “balenele” care-i iau locul, dar şi pe Mihai Albu care a vrut în prezentare modele cu sâni mici.

Joia aceasta, de la 20.30, Next Top Model revine cu o ediţie incendiară. Frumoasele concurente l-au însoţit pe Cătălin Botezatu la FashionTv Summer Festival în Mamaia, iar acolo peripeţiile s-au ţinut lanţ. Fetele au urcat pe podium, în prezentări de anvergură, pentru unele dintre ele fiind şi prima experienţă de acest gen. Pe lângă micile alunecări sau probleme cu echilibrul, domnişoarele s-au trezit la Mamaia şi cu posibilitatea de a le fi “suflate” efectiv prezentările ba de manechinele tip “balenă”, ba din cauza sânilor prea mari sau a cerinţelor foarte precise ale designerilor. Barbara Langelotti, una dintre concurente, a simţit nevoia să-şi spună of-ul într-o criză de nervi cum se cuvine, chiar înainte de prezentarea de la Mamaia.

“Mie nu-mi place să fiu bagată în aceeaşi oală cu fashion-ul, toate-s grase, au 100-90-100 şi tu ai cerinţe de 90-60-90. Eu am 45 de kilograme şi mă chinui să ajung în nişte prezentări şi vine una care-i balenă pentru un model şi-mi ia mie locul. Aşa se întâmplă la fashion. Mie nu-mi plac chestiile astea şi-mi vine să şi înjur acum şi mă aude maică-mea. Uite aşa au pulpanul, uite aşa burdihanul şi hai să mergem la fashion că suntem modele, iar noi ne chinuim cu teaching, cu diete, tu mai ai puţin şi leşini în concurs şi vine balena de-acasă cu figuri. Apoi, tu ca designer spui că vrei fete fără sâni şi o iei apoi pe cea care-i are pe cei mai mari. Nu am nimic cu ea, pe mine m-a enervat cum s-a exprimat “am nevoie de fete fără sâni”. Ce să fac, să mi le scot şi pe-astea pe care nu le am?” a spus revoltată Barbara.

Deşi iniţial extrem de supărată, odată ce pregătirile pentru prezentare au început şi spiritele s-au mai liniştit, concurenta s-a declarat foarte bucuroasă că a rămas în cadrul prezentării lui Mihai Albu şi că aici modele s-au simţit apreciate şi respectate.

Bucuresti, 02.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *