PR Summit 2021

O concurentă din America îi va surprinde pe jurații „iUmor” cu veselia ei și cu abilitatea de a imita diferite sunete de păsări

În cea de a noua ediție a emisiunii care se va difuza duminică, 30 aprilie, de la ora 20:30, la Antena 1

În ediția „iUmor” care se va difuza duminică, 30 aprilie, de la ora 20:30, la Antena 1 o concurentă care vine tocmai din Florida, America, va încânta juriul cu un număr inedit. Ea va imita perfect diverse sunete de păsări, pe ritmul muzicii.

iumor7422
Mihai Bendeac va fi surprins de abilitățile concurentei, căreia îi va remarca firea extrem de veselă și optimistă: ”Aveți un râs foarte colorat”, îi va spune juratul concurentei. Și Cheloo o va considera o persoană veselă, adaugând că apariția doamnei pe scenă l-a dus instantaneu cu gândul la cum va fi colega lui, Delia, la bătrânețe: „La vârsta dumneavoastră, colega noastră, Delia, va fi la fel de veselă și va fluiera la fel de bine”, va spune el,  în timp ce jurata „iUmor” va exemplifica încă de pe acum acest lucru.

Concurenta va dezvălui cum a deprins acest talent și cum l-a perfecționat, iar lui Mihai i se va părea fascinant și faptul că doamna reușește chiar să adune diverse specii de păsări în jurul ei, atunci când se plimbă prin pădure și fluieră.

Ce mărturisiri sincere va face Cheloo despre el însuși după acest număr și cum vor aprecia Delia și Mihai până la final prestația concurentei, telespectatorii vor decoperi duminică, 30 aprilie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *