free download 78 travel guides written by experts

O companie romano-canadiana cumpara un furnizor american de solutii de web coding

OSF Global Services se extinde pe piața din S.U.a. cu noi servicii pentru imm-uri

OSF Global Services, furnizorul româno-canadian de servicii și soluții IT, anunță achiziționarea CMI Technologies LLC, un furnizor american de servicii de website coding, operând sub brandul CodeMyIMAGE.com. OSF Global Services își consolidează astfel prezența regională în SUA, oferind noi servicii pentru IMM-urile locale.  

CodeMyIMAGE este lider pe piața furnizării de servicii de conversie de design digital în pagini web, sisteme de management al conținutului (CMS) și site-uri de e-commerce. Fondată în 2008, CodeMyIMAGE și-a crescut rapid baza de clienți formată din web designeri, dezvoltatori și agenții de marketing, oferindu-le acestora servicii personalizate cu un raport preț/calitate superior față de alți concurenți de pe piață. Cu sediul în SUA, compania le oferă servicii clienților din America de Nord. OSF Global Services va continua să opereze aceste servicii sub brandul CodeMYIMAGE.

De la înființarea sa în 2003, OSF Global Services oferă soluții și consultanță IT, servicii de integrare de aplicații, soluții de tip service management şi CRM pentru call centere, Business Process Outsourcing (BPO) și dezvoltare de aplicații software. Compania are sediul central în Quebec, Canada, cu filiale locale în S.U.A., România și Ucraina.

”Am început colaborarea cu CodeMyIMAGE în urmă cu un an, cu scopul de a ne întări poziția pe piața IMM-urilor și de a crește baza noastră de clienți din SUA. Odată cu finalizarea acestei achiziții, putem folosi infrastructura și experiența OSF pentru a le oferi clienților CodeMYIMAGE servicii complementare, precum website hosting și mentenanță continuă. Aceste servicii le completează în mod logic pe cele oferite de CodeMyIMAGE, pentru a-i ajuta pe clienții noștri să se concentreze pe ce fac ei cel mai bine, și anume design”, declară Gerard Szatvanyi, Președinte și CEO al OSF Global Services.

DESPRE Osf global services

OSF Global Services este un furnizor dinamic de servicii & consultanţă IT, fondat în 2003, prin achiziţionarea Hit Soft, o companie de servicii offshore de succes, înfiinţată în 1999. Sediul central al companiei se află în Quebec, Canada, având filiale în S.U.A., România şi Ucraina care oferă servicii pentru clienţi din 17 ţări. Aflată deja în al şaptelea an de funcţionare, compania continuă să crească şi să se dezvolte într-un ritm exponenţial, dublându-şi operaţiunile în fiecare an, consolidându-şi, simultan, maturitarea în ceea ce priveşte managementul şi execuţia. OSF Global Services este certificată ISO 9001:2008 şi Microsoft Gold Certified Partner.

Principalul obiectiv al OSF Global Services este de a furniza valoare adăugată către clienţi, compania fiind specializată în consultanţă şi dezvoltare de aplicaţii de tip enterprise  pentru optimizarea proceselor de afaceri ale clienţilor, transformând tehnologia într-un avantaj competitiv major pentru aceştia.

Bucuresti, 02.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *