free download 78 travel guides written by experts

O comedie spumoasa la Radio Romania Actualitati

Teatrul National Radiofonic prezinta in premiera, la Radio Romania Actualitǎti, sub egida „Comedia de sambata seara”, spectacolul radiofonic „De ce Madonna si nu eu” de Michalis Kokkoris, traducerea Haralambie Caravia, adaptarea radiofonica Doina Papp. Spectacolul va fi difuzat sambata, 27 februarie, ora 23.00.

In distributie: Anca Sigartau, Zoltan Octavian Butuc, Florin Lazarescu, Jeanine Stavarache, Nicolae Calugarita, Orodel Olaru.

Regia artistica: Ilinca Stihi.

Echipa de realizatori: Jeanina Dicu – regia de studio, Marilena Barabas si Radu Verdes – regia de montaj,  Patricia Prundea – regia muzicala, Vasile Manta – regia tehnica. 

„De ce Madonna si nu eu” propune o tema de mare actualitate pentru societatea contemporana: dorinta de a parveni cat mai repede, de a atinge modelul succesului absolut, adica o vedeta de anvergura.

Textul apartine tanarului dramaturg grec Michalis Kokkoris si reprezinta debutul sau international. Piesa a fost montata la Teatrul National de Nord din Salonic.

Spectacolul radiofonic „De ce Madonna si nu eu” va fi lansat luni, 1 martie 2010, ora 11.00, la barul Hotelului Majestic, unde va avea loc o auditie cu public si intalnirea dintre echipa de creatie si ascultatori.

Bucuresti, 26.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *