free download 78 travel guides written by experts

O colectie de jucarii minunate, din care si Mosului ii va fi greu sa aleaga

Pentru a-si tine promisiunea de a aduce cu fiecare click mereu un cadou unic, kdo.ro si-a imbogatit rafturile magazinului virtual cu o colectie impresionanta de jucarii pline de imaginatie si inventivitate, de la celebrul producator american “Alex Toys”.

Sunt jucarii inedite, care isi propun sa stimuleze creativitatea copiilor si sa ii surprinda mereu cu noutati care sa le aduca zambetul pe buze, dar sa ii si invete jocuri si deprinderi noi. In forme de prezentare cu totul speciale, originale dar si foarte utile, jucariile de la Alex Toys au la activ premii si trofee oferite de autoritati americane din domeniu, precum Oppenheim Toy Portfolio, “The National Parenting Center”, Dr. Toy sau “Parenting Magazine”.
De la seturi de olarit sau origami la albume de amintiri pe care sa si le creeze singuri, de la ceasuri si papuci cu accesorii intersanjabile pentru fiecare zi si pentru fiecare dispozitie pana la umbrele si papusi pe care sa si le picteze singuri, puzzle-uri inedite si seturi de pictura, inventii fun precum “masina de creioane” sau “fabrica de stickere”, toate sunt create pentru a stimula imaginatia copiilor si a le oferi moduri originale si creative de a-si petrece timpul.

Jucarii cu totul speciale, in linie cu toate cadourile pe care kdo.ro le propune: cadouri care nu se uita, ci se iubesc si se tin aproape.

Admirati-le pe www.kdo.ro. Stim ca nu va va fi usor sa va hotarati.

Bucuresti, 18.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *