free download 78 travel guides written by experts

“O carte sclipitoare, care ii va cuceri

nu doar pe iubitorii de SF.” The New York Times

PROGRAMATORUL DIVIN – de R.J. Sawyer

„E greu să găseşti un autor de SF cu o imaginaţie mai bogată decât a reputatului Robert Sawyer.” The Toronto Star

O perspectivă provocatoare asupra religiei, ştiinţei şi dezastrului cosmic. Locus

Spre marea surprindere a curatorului Tom Jericho, când extratereştrii aterizează în incinta Muzeului Regal Ontario din Toronto, aceştia vor să vadă un paleontolog. Mai mult decât atât, sunt adepţi ai creaţionismului şi consideră că la originea Universului se află o inteligenţă exterioară. Se pare că extincţia în masă de pe alte planete coincide cu cea care s-a petrecut odinioară pe Terra, şi aceasta ar fi mult aşteptata dovadă a existenţei lui Dumnezeu. Iar când o supernovă explodează în galaxie, întrebarea esenţială este dacă Dumnezeu va interveni sau se va produce un nou cataclism?

Traducere de Mihai-Dan Pavelescu
Preţ: 44,90 lei
Format: 13×20 cm; 392 pagini

„Acestea sunt câteva dintre lucrurile care ne plac la proza Sawyer: romanele lui sunt alerte şi bine construite; personajele sunt foarte bine conturate, încât ajung să ne pese de ce li se întâmplă; nu trebuie să fim fizicieni ca să-i înţelegem cărţile.” Rocky Mountain News

Robert James Sawyer (născut în 1960 la Ottawa) este un reputat scriitor de literatură SF, autor de romane şi povestiri publicate în numeroase antologii şi reviste, precum Analog Science Fiction and Fact, Amazing Stories, On Spec, Nature). A câştigat patruzeci şi unu de premii naţionale şi internaţionale, dintre care se disting prestigioasele Nebula Award şi Hugo Award. În prezent, trăieşte la Mississauga, în Canada.

Bucuresti, 08.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *