Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

O carte pentru un suflet de copil

Ajutor pentru copiii care suferă de autism: cartea lui Nuami Dinescu, la un preţ special în luna iunie!

În Luna Copiilor, cartea actriţei Nuami Dinescu – Eu nu sunt Tanţa – poate fi cumpărată la un preţ special, de numai 25 de lei. Editura Cartea de suflet îşi propune, astfel, să ajute copiii bolnavi de autism, 10 lei din suma plătită pentru fiecare volum fiind donaţi Asociaţiei Învingem Autismul.

„Pe tot parcursul lunii iunie, editura Cartea de suflet îţi oferă volumul Eu nu sunt Tanţa de Nuami Dinescu la un preţ special: 25 de lei! Din suma pe care o vei plăti pentru carte, 10 lei vor fi donaţi Asociaţiei Învingem Autismul şi vei ajuta astfel un copil care suferă de autism să primească tratamentul şi îngrijirea de care are nevoie”, declară reprezentanţii editurii.

Trimite cuvântul SUFLET prin SMS la 7442 (pentru Vodafone şi Cosmote) sau la 7544 (pentru Orange)* şi vei primi cartea prin poştă, cu autograful autoarei! Te vei alege cu o lectură de suflet şi vei ajuta un suflet de copil.

Promoţia este valabilă în perioada 1-30 iunie 2013, doar pentru comenzile prin SMS, în limita stocului disponibil.

* Tarif: 5 euro+TVA. Include preţul cărţii şi cheltuielile de expediţie în Bucureşti şi în ţară.

Despre cartea „Eu nu sunt Tanţa”

Nuami Dinescu: „M-am străduit ani de zile să le explic celor care mă confundau cu ce vedeau la televizor că nu sunt ce văd ei, că eu nu sunt Tanţa! Ea e mereu veselă şi e haioasă, râde tot timpul, eu nu sunt aşa…”

Această carte, apărută sub îngrijirea editurii Cartea de suflet, îşi propune – şi sigur va reuşi! – să o prezinte pe Nuami Dinescu şi altfel decât o ştim cu toţii de la televizor. Ne invită să tragem cu ochiul prin cortină şi să pătrundem în culisele frumoasei, dar şi complicatei vieţi de actor şi de om de televiziune. Ne îmbie să aflăm întâmplări şi vesele, şi amare, să citim poveşti cu tâlc, mărturisiri despre familie şi prieteni dragi, şi ne deschide sub priviri universul colorat al unei femei îndrăgostite neobosit de oameni, de animale, de copii, de meseria sa.

Bucuresti, 03.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *