bucharest tech week 2021

O calatorie in timp cu… Masina cu Jucarii

SOS Maşina cu Jucării – proiect al asociaţiei SOS Satele Copiilor România, parteneră a Fundaţiei Vodafone România,  vă  invită marţi 28 august 2007cu începere de la ora 17.00  în Piaþa Mare din Sibiu pentru a descoperi impreuna, prin joc, atmosfera Sibiului medieval.

Copii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani însoţiţi de adulţi vor participa timp de trei ore la jocuri de grup si concursuri, jocuri cu diferite materiale cu specific medieval,  modelaj, turnir, cursa cu cai, constructie de castele din cutii de carton,  tras de sfoară si multe alte surprize, având posibilitatea de a-şi dezvolta imaginaţia, creativitatea şi încrederea în sine, de a învăţa jocuri şi de a lega noi prietenii, într-o atmosferă de sărbătoare. Asociatia SOS Satele Copiilor Romania ingrijeste copii in dificultate , intr-un mediu familial, pe termen lung pana cand devin tineri independenti si autonomi.

De serviciile celor 14 proiecte derulate de SOS Satele Copiilor Romania, in cei 16 ani de activitate, au beneficiat peste 28.000 de copii. Proiectele SOS sunt: trei Sate SOS, patru Comunitati de Tineri, doua Gradinite, o Tabara de Vacanta, Masina cu Jucarii, trei Proiecte pentru Prevenirea Separarii Copilului de Familia Sa.

Bucuresti, 23.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *