free download 78 travel guides written by experts

O bijuterie extrem de valoroasa i-a adus succesul in cariera Irinei Loghin

Vezi despre ce este vorba, duminică, la Gabi Firea Show!

Duminica aceasta, de la 13.30, una dintre cele mai apreciate interprete din România, Irina Loghin îşi spune povestea la “Gabi Firea Show”. Cântăreaţa va vorbi despre copilărie, despre familie şi bineînţeles despre frumoasa ei carieră, încărcată de momente deosebite, dar şi de provocări dure. Alături de Gabi Firea, îndrăgita interpretă va retrăi acele întâmplări marcante din trecutul ei, între care şi cea când a descoperit că deţine o bijuterie extrem de valoroasă. Acestei bijuterii, o perlă, artista îi datorează întreaga ei carieră.

“Ai o perlă în gât” aceasta a fost constatarea profesorului de canto pe care Irina Loghin îl avea în tinereţe, o replică devenită celebră. Duminică, la “Gabi Firea Show”, interpreta se va întoarce în timp la acel moment care i-a adus denumirea de “cântăreaţa cu o perlă în gât” şi va vorbi despre întâmplarea care i-a ghidat paşii spre o carieră remarcabilă.

Pornind de la acest eveniment deosebit din viaţa ei, Irina Loghin va fi întâmpinată cu o surpriză de proporţii în platoul “Gabi Firea Show”. Despre ce este vorba, rămâne de văzut duminică, de la 13.30, la Antena 1.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

Bucuresti, 28.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *