free download 78 travel guides written by experts

O asistenta tv starneste conflicte in familia unui barbat casatorit

O asistentă tv a devenit subiect de dispută în familia unui bărbar căsătorit! Frumoasa domnişoară a fost recent protagonista unei farse plănuite de Dan Negru şi într-un moment de furie extremă a distrus un obiect care aparţinea în realitate familiei unui membru al echipei de la “Plasa de stele”, mai exact socrului acestuia.

Marţi, 18 octombrie, telespectatorii vor vedea cum a reacţionat o binecunoscută asistentă în faţa unei situaţii incredibile, ticluită cu atenţie de maestrul farselor, Dan Negru. În cadrul unui reportaj, asistenta trebuia să testeze cum funcţionează un Monster Truck pe bază de comenzi vocale, dar folosindu-se şi de o telecomandă. La un moment dat, lucrurile au început să se complice atât pentru frumoasa domnişoară, cât şi pentru un membru al echipei “Plasa de stele”.

În realitate, telecomanda folosită nu avea nici o legătură cu Monster Truck-ul, ci cu socrul unui complice la farsa. Telecomanda a fost sustrasă de ginerele său şi din păcate nu s-a mai întors la proprietar în aceeaşi stare. Descoperind că Monster Truck-ul nu funcţionează aşa cum ar fi trebuit, asistenta tv a avut un moment de furie extremă şi s-a răzbunat pe telecomandă, distrugând-o în totalitate. Din păcate, telespectatorii nu vor afla cu exactitate cum a reacţionat socrul, însă marţi vor şti cu siguranţă care au fost reacţiile asistentei tv când s-a trezit prinsă fără ieşire în plasa lui Dan Negru.

Bucuresti, 15.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *