metalshow

O aparitie soc: Nicole Stroiny este Rihanna de Romania

Nicole Stroiny este o aparitie soc in sfera muzicala de la noi care atrage atentia chiar de la debut. A fost descoperita de Bogdan Tomosoiu, cel care a descoperit-o si pe Nicole Cherry. Artista a lansat o piesa care promite sa ne bantuie, “Should I Go”, impreuna cu Ja’Mike (cunoscut pentru colaborarile cu BiBi). Videoclipul da viata celor mai intunecate fantasme si ne-o portretizeaza pe Rihanna de Romania, senzuala, cu un look indraznet si neasteptat.

Clipul este filmat intr-un castel parasit desprins din filmele horror, unde ne trezim captivi in tuneluri sinistre, intalnim vampiri si vrajitoare si ratacim prin paduri inspaimantatoare, unde pericolul se afla la fiecare pas.

Muzica: Bogdan Tomosoiu. Text: Marius Marin. Aranjor: Bogdan Tomosoiu.
Editor: Roton Music Publishing © & (P) 2014 ROTON
Regia: Alex Ceausu

Legenda castelului care a servit ca platou de filmare este una sumbra, ultimii sai locuitori disparand in conditii suspecte, iar niciun mostenitor nu s-a putut bucura de el, intrucat si acestia au avut parte de sfarsituri tragice la scurt timp dupa ce s-au mutat in castel. Astfel ca artistii, regizorul Alex Ceausu si echipa sa nu au fost prea relaxati la filmari, fiind patrunsi, fara sa vrea, de fiorii groazei.

In varsta de doar 24 de ani, Nicole si-a propus sa cucereasca scena romaneasca inca de la primul single si are toate sansele sa o faca avand in vedere vocea extraordinara pe care o are, timbrul sau puternic, dar si frumusetea iesita din comuna si atitudinea hotarata. Toate acestea fac din Nicole Stroiny o aparitie senzationala care aduce foarte mult aminte de nivelul artistic al unui superstar de talia Rihannei.

Bucuresti, 06.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *