metalshow

O alta companie IT are un web site creat de Cratima. Lansat astazi!

Astazi Cratima a lansat un nou web site, creat pentru 4Front IT Solutions. Adresa site-ului este //www.4frontit.ie

Cratima se mandreste cu faptul ca 4Front IT Solutions se axeaza pe furnizarea de solutii IT care vor satisface nevoile de infrastructura completa pentru orice intreprindere. O companie asemenea clientului Cratima stie ca orice pltaforma IT trebuie sa maximimzeze veniturile inviestitiei in infrastructura.

Radu Ciubotaru, Sales Manager pentru Cratima Interactive, a explicat ce l-a facut sa incheie un contract cu 4Front IT: "Partnerul nostru de afaceri a imbratisat una dintre filozofiile Cratima, aceea de a furniza o gama de servicii completa. 4Front IT nu doar ca face consultanta, dar si implementeaza solutiile IT, furnizeaza suport tehnic, si are chiar propria sa solutie IT. Asemanator, Cratima furnizeaza clientilor atat solutii de software cat si de web design. Cratima se ocupa de dezvoltarea serviciilor, furnizeaza solutii la problemele tehnice inerente si are de asemenea un produs unic, numit 3rdeye. Am considerat ca ar fi grozav sa ii avem ca si clienti, si cu siguranta nu m-am inselat."

Solutia Desktop Deployment, Refresh & Management furnizata de 4Front IT Solutions a fost adoptata cu entuziasm de catre clienti. Cu aceasta solutie clientii pot sa securizeze in mod eficient si sa gestioneze intregul ciclu de viata al infrastructurii. In ianuarie 2007, 4Front IT Solutions a castigat licitatia pentru Desktop Management/Deployment, organizata de Primaria Louth. Clientul are peste 600 de sisteme desktop impartite in 3 locatii principale, fiecare cu numeroase site-uri satelit. Primaria Louth dorea un sistem care sa le permita sa administreze central toate aspectele sistemelor desktop. Sales Manager-ul Cratima considera ca implementarea solutiei se va realiza tot la fel de lin precum crearea site-ului 4Front IT.

Sectiunile principale ale web site-ului sunt Servicii, Profilul Companiei, Stiri, Contact, si, desigur, Home. Cele patru servicii principale oferite de clientul Cratima au o pagina distincta pe web site, asa cum a cerut clientul. Un site de prezentare are ca scop in principal obtinerea de lead-uri, sub orice forma s-ar prezenta acestea. Cu gandul acesta in minte, se poate intelege de ce doua numere de telefon pentru contact sunt afisate in partea de sus a fiecarei pagini. Exista de asemenea si o adresa de email. Pagina de contact include in plus un formular de contact, astfel incat clientii pot sa scrie usor un mesaj catre 4Front IT Solutions.

Toate paginile web site-ului urmeaza o tema de design, astfel ca utilizatorii nu sunt distrasi de grafica nedorita si de culori stralucitoare. In schimb, un client potential vede design-uri similare pentru fiecare pagina.

Compania care a creat web site-ul, Cratima, este o companie de web design si software activa in lumea intreaga din 1999. Portofoliul este impresionant si poate fi accesat vizitand web site-ul companiei – www.cratima.com

3rdeye este unul dintre produsele Cratima si a fost lansat in 2006. Web site: www.3rdeye.ro

Bucuresti, 15.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *