metalshow

O afacere reusita presupune o comunicare personalizata

O afacere reusita presupune o comunicare personalizata. Adecvata personalitatii celui cu care faci afacerea. Nu sofisticata, nu perfecta, nu invatata dinainte…Doar un mesaj clar, format din propozitii scurte, invelit doct cu cuvintele preferate ale partenerului tau… Si toate servite natural alaturi de sensul ascuns al mesajelor corpului tau care vor crea decorul succesului. Pentru ca decorul conteaza.
Mesaj, cuvinte preferate si decorul tacerii non-verbale… Toate expuse clar, accesibil, concret si aplicat in trainingul intensiv “Arta Comunicarii in Afaceri”. Pentru ca afacerea ta sa se incheie cu o autentica strangere de mana! MDM Inovativ Communication va invita pe 19 aprilie la trainingul intensiv "Arta Comunicarii in Afaceri" la Centrul Incubator de Afaceri.

Trainingul se adreseaza tuturor angajatilor/persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare in afaceri, aplicate in contextul intalnirilor si conversatiilor cu clientii, partenerii, colegii, dar si in viata personala.

Pe durata trainingului "Arta Comunicarii in Afaceri" vei invata sa redescoperi adevaratul inteles al cuvintelor si te vei putea exprima clar atat pentru tine cat si pentru ceilalti. Si pe masura ce redescoperi puterea limbajului vei sti cum sa-i convingi pe ceilalti si cum sa produci schimbari profunde, care sa dureze. Vei invata sa pui intrebarile cheie care te vor ajuta sa clarifici aceste reprezentari eronate. Prin aceste intrebari vei putea aduna informatiile de care ai nevoie pentru a face legatura dintre limbajul unei persoane si experienta sa.

Pe masura ce semnificatiile devin clare, vei deveni constient de felul in care limbajul unei persoane o ajuta sau o limiteaza in dorinta sa de a se schimba datorita convingerilor si credintelor sale. In schimb, cunoasterea tiparelor de limbaj iti va reda libertatea unei comunicari fluente, clare si seducatoare…
– vei sti sa iti expui punctele de vedere in asa fel incat sa produca un impact maxim
– vei sti sa iti adaptezi discursul intelegand indiciile non-verbale ale interlocutorului
– vei sti sa maximizezi eficienta discutiei utilizand tehnici avansate de descifrare a limbajului non-verbal
– vei sti sa intervii in momentul cel mai adecvat intr-o comunicare
– vei putea sa intrerupi discret un discurs si sa preiei initiativa comunicarii
– te vei intelege mai clar atat pe tine, cat si pe ceilalti

Detalii:
Data: 19 aprilie 2008
Durata: 09:00 – 17:00
Locaţie: Centrul Incubator de Afaceri, Şos. Olteniţei nr. 225 A, Sector 4, Bucureşti
Preţ: 120 euro. La acest preţ NU se adaugă TVA.
Pentru înscrierile efectuate până la data de 4 aprilie, se acordă discount de 20%.

Pentru mai multe informatii si pentru inscriere: www.mdm-inovativ.eu

Bucuresti, 19.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *