metalshow

Nunti in rate. Doar prin Card Avantaje si doar la

Agentia No Surprises

 Ai de organizat o petrecere haioasa pentru copii tai, o nunta pe care doresti sa ti-o amintesti toata viata, sau pur simplu doresti sa iti organizezi ziua de nastere,  doar la Agentia No Surprises si doar prin CardAvantaj poti plati in 12 rate (pentru sume mai mari de 2.000 RON), cu 0% dobanda si bonus pentru fiecare tranzactie. "CardAvantaj este in primul rand un card special creat pentru cumparaturi, de aceea am dorit sa oferim clientilor nostri care il utilizeaza in mod frecvent posibilitatea de a castiga premii care sa ii puna in valoare. Totodata am dorit sa le impartasim si celor care inca nu detin cardul micul secret al farmecului personal: CardAvantaj." spune Dl. Omer Tetik, Vicepresedinte – Credit Europe Bank (Romania) S.A.

CardAvantaj este primul card de credit cu utilizare nationala si internationala ce ofera detinatorilor sai avantajul cumparaturilor cu plata in rate, 0% dobanda si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata in tara sau in strainatate. Cumparaturile cu plata in rate sunt valabile in reteaua de magazine partenere Credit Europe Bank in peste 5,000 de locatii.

Reteaua Credit Europe Bank numara 115 sucursale si agentii, 130 de ATM-uri si peste 6,500 POS-uri instalate la comercianti.

Bucuresti, 27.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *