free download 78 travel guides written by experts

Nunta regala, de la Londra la Bucuresti

Simona Gherghe şi Cătălin Botezatu împreună pentru nunta regală

Echipa Acces Direct pregăteşte pentru vineri, 29 aprilie, o ediţie specială maraton dedicată Nunţii Regale din Marea Britanie. De la 10.00 la16.00 şi de la 17.00 la 19.00 Simona Gherghe şi invitaţii săi vor comenta, în direct, imagini de la Londra. Simona Gherghe va îmbrăca rochia albă, iar Cătălin Botezatu îi va sta aproape în calitate de coprezentator.

Vineri, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de o ediţie specială Acces Direct al cărei subiect va fi nunta Prinţului William cu Kate Middleton. Simona Gherghe îl va avea alături pe Cătălin Botezatu care, după ce a prezentat Next Top Model şi urmează să prezinte Burlacul II la Antena 1, a acceptat provocarea de a schimba scaunul de invitat pe care a stat de nenumărate ori la Acces Direct cu acela de coprezentator.

Echipa Acces Direct va avea un reporter special la Londra, dar şi alţii în ţară care să surprindă cum urmăresc românii Nunta Regala din Marea Britanie. Simona îi va avea alături în platoul emisiunii, printre alţii pe Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, pe Sergiu Nicolaescu, Romaniţa Iovan sau Monica Tatoiu care vor comenta evenimentul.

Prima parte a emisiunii se va difuza în intervalul 10.00-16.00, iar dupa Observatorul după-amiezei va fi difuzată cea de-a doua parte, pâna la ora 19.00.

Bucuresti, 27.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *