free download 78 travel guides written by experts

Nunta Regala are Factorul X… la propriu

Managerul de platou de la X Factor desemnat să supravegheze acoperirea televizată a Nunţii Regale

Diccon Ramsay, directorul de platou al show-ului X Factor a fost ales să se ocupe de acoperirea televizată a nunţii regale. Acesta a supravegheat cele 60 de camere amplasate în interiorul catedralei Westminster Abbey.

Casa Regala a Marii Britanii i-a acordat una dintre cele mai grele misiuni legate de buna desfăşurare a Nunţii Regale unuia dintre angajaţii lui Simon Cowell de la X Factor. Managerul de platou al celebrului show a fost desmnat să se ocupe de camerele de filmare care au transmis ceremonia de la Westiminster Abbey. Diccon Ramsay, în vârstă de 27 de ani, a avut însă şi un alt rol, extrem de important: a anunţat sosirea lui Kate Middleton.

Camerele de filmare au fost amplasate asfel încât să surprindă toate detaliile ceremoniei şi au oferit unei lumi întregi imagini din Wesminster Abbey prin intermediul unui singur canal de transmisie. Conform aşteptărilor, transmisiunea live a Nunţii Regale va fi cea mai avansată transmisiune a acestei generaţii, din punct de vedere tehnologic.

X Factor a înregistrat un succes răsunător în toată lumea, deopotrivă datorită formatului original şi producţiei de excepţie. Din această toamnă, Antena 1 aduce în exclusivitate X Factor în România. Înscrierile pe siteul competiţiei www.xfactor.a1.ro au început deja, iar în curand vor avea loc primele audiţii la nivel naţional.

Bucuresti, 29.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *