Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast
Shadow

Nunta pe Plajă: „Românii investesc până la 20,000 de euro pentru o nuntă pe plajă”

onform datelor Nuntă pe Plajă (www.nuntapeplaja.ro), prima și singura agenție românească specializată exclusiv în organizarea de nunți pe plaje internaționale, dar și din țară, cuplurile din România investesc între 3,000 și 20,000 de euro pentru o nuntă pe o plajă internațională.

„Pentru 2018 estimăm triplarea numărului de nunți organizate în Grecia, Bulgaria și România în perioada mai-octombrie și consolidarea segmentului de nunți exotice pe plajele din Dubai, Mexic și Thailanda pentru perioada de toamnă-iarnă. În 2017 acest concept a fost primit cu mult entuziasm, echipa Nuntă pe Plajă a organizat chiar și patru nunți în aceeași zi”, a declarat Ioana Șelner, fondator Nuntă pe Plajă.

Ioana Selner, Nunta pe Plaja

Majoritatea cererilor, aproximativ 70%, au venit din București, restul solicitărilor venind atât din partea cuplurilor din țară, cât și a celor din Diaspora. Printre destinațiile favorite s-au regăsit România, Grecia și Dubai.

Nuntă pe Plajă este singurul organizator exclusiv de nunți pe plajă ce oferă alternativa unei nunți de tip „beach break” de 3 zile complet personalizate, și care gestionează integral aspectele de organizare.

Conform Ioanei Șelner, clienții Nuntă pe Plajă sunt oameni cu educație superioară din mediul de business, persoane între 25 și 45 de ani și totodată persoane mature care se află a doua căsătorie și își doresc un eveniment restrâns și netradițional. O altă categorie importantă de clienți o reprezintă cuplurile care sărbătoresc nunta de argint sau de aur.

DESPRE NUNTĂ PE PLAJĂ

Fondat în 2016 de Ioana Șelner, proiectul Nuntă pe Plajă este singurul business dedicat exclusiv organizării de nunți pe plajă în 5 destinații – România, Grecia (Thasos și Santorini), Dubai, Mexic și Thailanda. Mai multe detalii pe www.nuntapeplaja.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *